Miten voin poistaa Android-sovellukset ja -tuen laitteestani

Jolla Care -

Jos tulee tarve palauttaa Sailfish-laite takaisin tilaan, jossa ei ole Android-tukea eikä Android-sovelluksia, tämä puhdistus voidaan suorittaa useammalla tavalla.

1) PUHDASOPPINEN POISTO

Suosittelemme tätä tapaa ensisijaisesti. Sen kuuluu poistaa kaikki Androidiin liittyvä...

1. Poista Android-sovellukset yksitellen käyttämällä sovellusten käynnistysmatriisia. Paina-ja-pidä, sitten poista asennus.
  2. Poista Android-tuki (Android Support) Jolla Kaupan vetovalikon kohdassa Minun sovellukseni.
  3. Käynnistä laite uudelleen.

2) ALKUASETUKSIIN PALAUTUS

Alkuasetuksiin (tehdasasetuksiin) palautus poistaa varmasti kaiken Androidiin liittyvän, mutta valitettavasti paljon muutakin. Palautuksen jälkeen seuraa kova työ laitteen muokkaamiseksi puhtaasn Sailfish OS:n tilaan.

3) BRUTAALI TAPA

Tällä tavalla voi poistaa kaiken Androidiin liittyvän nopeasti ja tehokkaasti. Sinun on syytä olla tarkkana ja tietää, mistä on kyse, jotta et vahingossa rikkoisi laitettasi. Älä käytä tätä tapaa, jos komentorivityöskentely ei ole sinulle tuttua.

1. Poista Android-tuki (Android Support) Jolla Kaupan vetovalikon kohdassa Minun sovellukseni.

2. Suorita seuraavat komennot Terminaalissa.

devel-su
rm -rf /home/.android/*

3. Käynnistä laite uudelleen.