Sailfish X: mihin laitteisiin se on saatavissa?

Jolla Care -

Marraskuuhun 2019 mennessä Jolla on sovittanut Sailfish OS:n seuraaviin puhelinmalleihin:

Xperia XA2:

• Sony Xperia XA2 Single SIM (H3113 & H3123 & H3133)
  • Sony Xperia XA2 Dual SIM (H4113 & H4133)
  • Sony Xperia XA2 Plus Single-SIM (H3413)
  • Sony Xperia XA2 Plus Dual-SIM (H4413 & H4493)
  • Sony Xperia XA2 Ultra Single-SIM (H3213 & H3223)
  • Sony Xperia XA2 Ultra Dual-SIM (H4213 & H4233)

Xperia X:

• Sony Xperia X Single SIM (F5121)
  • Sony Xperia X Dual SIM (F5122).

Gemini PDA

• Gemini PDA x25
  • Gemini PDA x27.

"Single-SIM" tarkoittaa yhden SIM-kortin laitetta. "Dual-SIM" tarkoittaa kahden SIM-kortin laitetta.

Kaikilla kolmella tuoteryhmällä (Xperia X, Xperia XA2 and Gemini PDA) on omat Sailfish X -lisenssinsä. Lisenssiä ei voi siirtää tuoteryhmästä toiseen.  Lue lisää Sailfish X -lisenssistä tästä tukiartikkelistamme.