"APK Pure" -sovelluskaupan asentaminen. Android-sovelluksen asentaminen sieltä.

Jolla Care -

APK Pure sisältää hyvän valikoiman Android-sovelluksia. Voit helposti asentaa Android-sovelluksia Sailfish OS -laitteeseesi asennettuasi APK Puren.

1. Avaa Sailfish Selain.
  2. Kirjoita osoite m.apkpure.com ja avaa tuo sivu.
  3. Napauta vihreävalkoista Download-painiketta.
  4. Napauta toistakin vihreävalkoista Download-painiketta - siinä on nyt versionumero ja koko. APK Puren asennustiedoston (.apk) lataus puhelimeesi alkaa.
  5. Odota, kunnes Sailfish OS näyttää lyhyen ilmoituksen latauksen valmistumisesta näytön yläreunassa.
  6. Napauta selaimen ikkunan oikeassa alakulmassa olevaa kuvaketta (jossa 4 lyhyttä viivaa pinossa). Napauta seuraavaksi kuvaketta, jossa on kaksi pystysuoraa nuolta. Tämä avaa Sailfishin Siirrot-sivun.
  7. Lataamasi tiedosto "APKPure_v.*_apkpure.com.apk" näkyy sivun yläosassa. Napauta sitä.
  8. Sailfish alkaa asentaa tätä Android-sovellusta. Tyypillinen asennussivu ilmestyy. Napauta "Install", ja asennus alkaa.
  9. Kun valmista, napauta "Open" avataksesi sovelluksen (siis APK Pure -sovelluskaupan).
  10. Napauta sovelluksen ikkunan yläreunassa olevaa hakulaatikkoa. Kirjoita siihen haluamasi Android-sovelluksen nimen alkua, esim. "Insta". APK Pure näyttää 3 vaihtoehtoa alla. Napauta riviä
    "Apps: Insta"  (tai minkä sovelluksen nimen kirjoititkaan)
  11. Napauta "Install"-painiketta hakemasi sovelluksen nimen vieressä (esim. Instagram).
  12. Anna Sailfishin asentaa tämä sovellus.