Jos Android-sovellukset eivät saa yhteyttä nettiin mobiilidatan kautta

Jolla Care -

Jos Sailfish-laitteesi Android-sovellukset eivät saa yhteyttä Internetiin mobiilidatan kautta vaikka WLANin avulla yhteydet toimivatkin, kokeillaanpa hieman säätää yhteysasetuksia:

• Avaa Asetukset > Matkapuhelinverkko > Datayhteyspiste
  • Kosketa Protokolla
  • Jos sinulla on valittuna "Molemmat" tai "IPv6", valitse nyt "IP"  (tämä on siis IPv4)
  • Sulje Asetukset
  • Käynnistä laite uudelleen.

HUOM: Kahden SIM-kortin laitteiden valikossa on kaksi "Datayhteyspistettä", omansa kummallekin SIM-kortille.

Kokeile Android-sovelluksia nyt.