"Päivityksen kokoa ei voida määritellä" - lataus ei onnistu

Jolla Care -

Jos OS-päivitys epäonnistuu niin, että virheilmoitus "Päivityksen kokoa ei voida määritellä" näkyy, tarkista ensin, että laitteesi päivämäärä ja kellonaika ovat oikein - valikko "Asetukset > Aika ja päivämäärä".

Jos nuo olivat oikein,  yritä ratkaista tilanne alla olevien ohjeiden mukaisesti.

1) Ota Sailfish-laitteestasi Internet-yhteys.
2) Kytke akkulaturi.
3) Laita Kehitystila päälle - ohjeet tässä artikkelissa.
4) Avaa Terminal-sovellus ja kirjoita alla olevat komennot (ensimmäiseen tarvitset SSH-salasanasi kohdasta 3).

devel-su
ssu dr customer-jolla
pkcon refresh
version --dup
reboot

Komennot "pkcon refresh" ja "version --dup" vievät jonkin verran aikaa - odota kärsivällisesti. Laitteesi käynnistyy uudelleen "reboot"-komennosta.

Avaa Terminal-sovellus uudelleen laitteen käynnistyttyä ja suorita komennot laitteesi palauttamiseksi normaalitilaansa:

devel-su
ssu er customer-jolla

Voit nyt hakea OS-päivityksiä normaaliin tapaan valikossa "Asetukset > Sailfish OS -päivitykset".