Toimimattoman Bluetooth-yhteyden vianratkonta

Jolla -

Tämän artikkelin avulla voit helposti yrittää saada Bluetooth-yhteyden toimimaan Jolla-laitteen ja jonkin toisen Bluetooth-laitteen välillä.

Alla olevassa esimerkissä puhutaan autosarjasta, mutta samoja ohjeita voi seurata millä tahansa Bluetooth -laitteella:

1) Poista kaikki jäljet Bluetooth-parituksesta autosarjasta
2) Poista kaikki jäljet Bluetooth-parituksesta Jollasta
3) Aloita sitten laitteiden parittaminen uudelleen, aloittaen prosessin autosarjan päästä
4) Mikäli tämä ei toimi, toista vaiheet 1 ja 2, ja aloita sitten laitteiden parittaminen Jollan päästä.

Muista aina tarkkailla molempia laitteita hyväksymisdialogien varalta, ja salli laitteiden aina yhdistää automaattisesti.

Aiheeseen liittyvää luettavaa: