Jolla puhelimesi huollattaminen - ohjeet askel-askeleelta

Jolla -

Tässä artikkelissa opit vaiheista jotka sinun tulisi tehdä ennen puhelimesi toimittamista huoltoon, sekä siitä mitä tietoa tarvitsemme sinusta huoltoprosessin käynnistämiseksi.

SISÄLLYS

1 Mitä tehdä ennen huoltopyynnön lähettämistä
1.1 Toimet Yleisiin laitevikoihin
1.2 Toimet Lataamiseen liittyvissä ongelmissa
1.3 Toimet Virtaan liittyvissä ongelmissa

2 Huoltopyynnön lähettäminen

1 Mitä tehdä ennen huoltopyynnön lähettämistä

Riippuen siitä millaisia ongelmia olet kohdannut laitteesi kanssa sinun tulisi suorittaa eri toimia ennen huoltopyynnön lähettämistä.

1.1 Toimet Yleisiin laitevikoihin

All olevia vaiheita tulisi seurata järjestyksessä kunnes ongelma ratkeaa.

1. Sammuta laitteesi täysin ja käynnistä se sitten uudelleen käyttäen virtakytkintä.
  2. Sammuta laitteesi täysin, poista laitteen akku, odota hetki, laita akku takaisin laitteeseen ja käynnistä laitteesi käyttäen sen virtakytkintä.
  3. Varmistu siitä, että Sailfish OS on päivitetty viimeisimpään versioon laitteellasi. Apua käyttöjärjestelmän päivittämiseen löytyy täältä.
  4. Palauta laitteeseesi tehdasasetukset, ja päivitä sitten laitteesi ohjelmisto viimeisimpään versioon.
  5. Jos yltä löytyvät toimet eivät ratkaise ongelmaa, pyydämme sinua lähettämään meille palvelupyynnön.

1.2 Toimet Lataamiseen liittyvissä ongelmissa

Alla olevat toimet on tarkoitettu tilanteisiin missä olet kohdannut yhden tai useamman alta löytyvän ongelman laitteellasi:

• Laitteesi ei käynnisty ollenkaan ja laite ilmoittaa akun olevan tyhjä
  • Akun lataaminen keskeytyy jatkuvasti, tai laite ei lataudu luotettavasti
  • Laitteen akkua ei pysty tai on erittäin vaikea ladata täyteen
  1. Sammuta laite ja irroita akku laitteesta. Laita akku hetken kuluttua takaisin laitteeseen ja liitä laite laturiin - älä paina virtakytkintä. Anna laitteen ladata vähintään 30 minuuttia keskeytyksittä, ja käynnistä sitten laite.
  2. Sammuta laite ja irroita akku laitteesta. Laita akku hetken kuluttua takaisin laitteeseen ja kiinnitä laite laturiin - älä paina virtakytkintä. Anna laitteen ladata vähintään 30 minuuttia keskeytyksittä, ja paina sitten virtakytkintä kerran nopeasti (n. ½ sek.). Laite ilmoittaa nyt näytöllä akun varaustason. Kun laite ilmoittaa varauksen olevan 100%, käynnistä laite painamalla virtakytkintä pitkään.
  3. Toista toimet 1 ja 2, mutta käytä tällä kertaa jotain toista laturia.
  4. Jos yltä löytyvät toimet eivät ratkaise ongelmaa, pyydämme sinua lähettämään meille palvelupyynnön.

Latausongelmiin liittyvää luettavaa:

1.3 Toimet Virtaan liittyvissä ongelmissa

Tämän kappaleen vaiheita tulisi seurata mikäli olet kohdannut laitteesi kanssa yhden tai useamman alta löytyvistä oireista:

• Laite ei käynnisty ollenkaan
  • Laite ei käynnisty Jolla -logoa pitemmälle
  • Laite sammuilee itsekseen
  1. Sammuta laite ja irroita akku laitteesta. Laita akku hetken kuluttua takaisin laitteeseen ja liitä laite laturiin - älä paina virtakytkintä. Anna laitteen ladata vähintään 30 minuuttia keskeytyksittä, ja käynnistä sitten laite.
  2. Sammuta laite ja irroita akku laitteesta. Laita akku hetken kuluttua takaisin laitteeseen ja kiinnitä laite laturiin - älä paina virtakytkintä. Anna laitteen ladata vähintään 30 minuuttia keskeytyksittä, ja paina sitten virtakytkintä kerran nopeasti (n. ½ sek.). Laite ilmoittaa nyt näytöllä akun varaustason. Kun laite ilmoittaa varauksen olevan 100%, käynnistä laite painamalla virtakytkintä pitkään.
  3. Toista vaiheet 1 ja 2, mutta tällä kertaa käyttäen eri laturia.
  4. Jos yltä löytyvät toimet eivät ratkaise ongelmaa, pyydämme sinua lähettämään meille palvelupyynnön.

2 Huoltopyynnön lähettäminen

Mikäli et saa ongelmaa poistumaan laitteeltasi tämän artikkelin vaiheiden avulla, pyydämme sinua lähettämään meille tukipyynnön.

Kun lähetät laitteesi meille, pyydämme sinua kertomaan viestissäsi seuraavat asiat:

1. Kattava kuvaus ongelmasta joka laitteellasi tällä hetkellä on
  2. Vahvistuksen siitä että olet seurannut tämän artikkelin vaiheita, sekä mikäli olet seurannut mitään muita tukisivustomme artikkeleita.
  3. Kaikki tiedot, mitä kaavakkeessa sinulta pyydetään.

Lähettääksesi meille palvelupyynnön klikkaa tästä.