[Heinäkuu 2015] Jolla Tablet - mitä tapahtuu seuraavaksi UKK

Jolla -

Jolla Blogista saat aina viimeisimmät uutiset Tabletin toimituksiin liittyen. Alla on lista kysymyksiä ja vastauksia aiheista joista meille asiakaspalveluun on heinäkuussa 2015 kirjoitettu.

K1: Mitä kampanjassa tapahtuu seuraavaksi?

V: Kampanjan tukijana sinulta ei vaadita mitään toimenpiteitä, vaan sinun tulisi vain odottaa että olemme sinuun yhteydessä.

Kun olemme valmiita aloittamaan toimitukset, tulemme pyytämään sinut Verkkokauppaamme joka on pystytetty ainoastaan sitä varten että pääset muuttamaan Indiegogo kontribuutiosi Tablet-tilaukseksi.

K2: Mitä minun tulee tehdä kun vastaanotan kutsun?

V: Lue huolellisesti kutsuviestin ohjeet. Kun siirryt Verkkokauppaamme sinun tulee muuttaa lahjoituksesi Tablet-tilaukseksi. Viittaamme tähän tilaukseen jäljempänä tässä artikkelissa "lopullisen tilauksen tekemisenä".

Verkkokaupassa voit maksaa puuttuvat toimituskulut mikäli et jo maksanut niitä kampanjan aikana. Kaikista tärkeintä on että ilmoitat meille huolellisesti osoitteen Tabletin toimittamista varten.

Sinun tulee myös maksaa Tabletiin liittyvät vero- ja tullauskustannukset lopullisen tilauksen tekemisen yhteydessä. Saat tarkemmat tiedot vero- ja tullauskustannuksiin liittyen kutsuviestissämme.

K3: Olen muuttanut lahjoituksen tekemisen jälkeen. Miten voin ilmoittaa teille uuden osoitteeni?
V: Kun teet lopullisen tilauksesi sinun tarvitsee ilmoittaa meille toimitusosoite Tabletin toimitusta varten. Voit antaa meille uuden osoitteesi tässä vaiheessa.

Huomaathan, että voit antaa meille osoitteen vain jossain tuetuista maista/alueista, eli USA:sta, Kanadasta, Australiasta, EU-alueen maasta, Norjasta, Sveitsistä, Intiasta tai Hong Kongista.

Huom: jos lahjoitit kampanjaa kohti Venäjältä, saat erilliset ohjeet yhteistyökumppaniltamme Venäjältä. He tulevat hoitamaan Tablettisi toimituksen.

K4: Olen matkoilla enkä ole varma pystynkö vastaanottamaan Tabletia kun aloitatte toimitukset. Mitä minun kannattaisi tehdä?

V: Aivan parasta olisi vain odottaa ja katsoa miten tilanne kehittyy. Mikäli saat meiltä kutsun lopullisen Tablet-tilauksen tekemiseksi, tiedät että Tablet toimitukset alkavat pian. Voit tällöin antaa meille jonkun toisen osoitteen missä voit vastaanottaa Tabletin.

Jos et tänä aikana pystyisi kuitenkaan vastaanottamaan Tabletia minnekkään, niin ohjeemme on olla luomatta lopullista Tablet-tilaustasi. Kun pystyt taas vastaanottamaan Tabletin niin tee lopullisen tilauksen luonti tällöin.

K5: En ole aivan varma mitä kaikkia tavaroita kohti tein lahjoituksia kampanjan aikana. Miten tarkistan tilanteeni?

V: Tärkeintä tässä on yrittää muistaa millä sähköpostiosoitteella (tai osoitteilla) tiet lahjoituksesi. Kun muistat sähköpostiosoitteesi voit kirjautu sisään Indiegogo:n sivulla ja katsoa lahjoituksesi "My Contributions" sivulla.

Alla hieman lisäohjeita tämän saavuttamiseksi:
  1. Avaa sähköpostisi Saapuneet kansio. Etsi postilaatikossa esim. hakusanalla "Indiegogo Contribution"
  2. Selaa hakutulokset läpi kunnes olet löytänyt vahvistuskirjeet jokaiselle lahjoitukselle.
  3. Toista tämä kaikilla sähköpostitileillä mitä kuvittelet että olisit saattanut käyttää kampanjassa.
Kun olet selvittänyt millä sähköpostiosoitteella olet lahjoituksesi tehnyt, voit tarkistaa vielä lahjoitukset Indiegogo:n sivulla:
  1. Klikkaa tekstiä "Log in" sivun oikeassa ylänurkassa.
  2. Syötä sähköpostiosoite jolla tiedät lahjoittaneesi sähköposti-kenttään (jos et muista salasanaasi, paina tekstiä "Forgot password?").
  3. Kun olet kirjautunut sisään onnistuneesti, klikkaa taas oikeaa yläkulmaa ja valitse "My contributions".

K6: Tilanteeni on muuttunut ja haluaisin perua lahjoitukseni ja saada rahani takaisin. Miten minun tulisi toimia?

V: IndieGoGon käyttöehtojen mukaisesti kampanjaa kohti tehtyä tukisummaa ei ole mahdollista saada takaisin. Kampanjan tukeminen on  tapahtuma, joka tapahtuu täysin tukijan, kampanjan omistajan ja maksun  käsittelijän välillä. Jolla ei palauta tukisummia.

Jos olet kuitenkin  tyytymätön itse tuotteeseen jonka toimitamme sinulle, sinulla on oikeus  palauttaa se 14 päivän sisällä sen vastaanottamisesta. Lue lisää täältä.

K7: Pystynkö vielä saamaan lisätarvikkeita joita oli saatavilla kampanjan aikana?

V: Suunnitelmissamme on tuoda saataville muutamia uusia Jolla Tablet lisätarvikkeita. Hiomme vielä yksityiskohtia kumppaneidemme kanssa mutta ne tulee olemaan saatavilla kun luot lopullisen tilauksen Indiegogo-lahjoituksestasi Verkkokaupassamme.

Heti kun tietoja vahvistuu lisää niin lupaamme pitää siitä meteliä. Tarkkaile Jolla Blogia ja www.jolla.com:ia. Löydät meidät myös Twitteristä ja Facebookista.

K8: Tilasin "lisätarvikkeen X" ja haluaisin vaihtaa sen "lisätarvike Y:hyn". Onko tämä mahdollista?

V: Tällä hetkellä ei ole mahdollista vaihtaa kontribuutionsa lisätarvikkeita. Kun teet kontribuutiostasi lopullisen tilauksen sinulle on saatavilla uusia lisätarvikkeita.

K9: Voinko vielä tehdä muutoksia lahjoitukseeni, eli esim. päivittää Tabletini 32Gb mallista 64Gb malliin tai Tablet + puhelin comboon?

V: Valitettavasti tämä ei ole mahdollista, koska nämä tarjoukset olivat voimassa vain kampanjan aikana.

K11: Unohdin maksaa toimituskulut ("Shipping Perk") kampanjoiden aikana. Mitä minun tulisi tehdä nyt?

V: Ei hätää, voit maksaa toimituskulut samalla kun muutat kontribuutiosi lopulliseksi tilauksesi Verkkokaupassamme.

K11: Sisältääkö valitsemani etuus ("Perk") -tukisumma arvonlisäveron tai muita veroja?

V: Ei, vaan tukijoiden täytyy maksaa verot ja muut maksut omaan maahansa. Verot, tullimaksut sekä muut tähän verrattavat maksut eivät sisälly Tabletin eikä lisätarvikkeiden hintaan. Kun saat kutsun tehdä lahjoituksestasi lopullinen tilaus, sinun tulee maksaa myös nämä kulut.

K12: Pidättekö minut ajan tasalla kampanjan ja Tabletin toimitusten etenemisestä?

V: Paras kanava kaikille Tablet uutisille on virallinen Jolla Blog..

Löydät meitä myös Facebookista ja Twitteristä.

K13: Milloin aloitatte Tabletin toimitukset?

V: Pysyäksesi ajan tasalla Tabletin toimituksista pyydämme sinua tarkkailemaan Jolla Blogia.

Kun toimitukset alkavat niin kampanjaan osallistuneille lähetetään Tabletit sillä periaatteella, että ensin lahjoittaneet myös saavat Tablettinsa ennen muita lahjoittajia. Ensimmäiselle ryhmälle lahjoittajia Tabletit lähetetään ennen sitä seuraavaa ryhmää, ja niin edelleen.

K14: Milloin Tablet tulee yleiseen myyntiin?

V: Aloitamme toimittamalla Tabletit kaikille Indiegogo tukijoille. Seuraavista vaiheista ei ole vielä vahvistusta.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Jos et saanut vastausta kysymykseesi yltä tai sinulla on mitään epäselvyyksiä liittyen Tablet-lahjoitukseesi, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä!
Autamme sinua mielellämme.