Miten kopioin yhteystietoja Jollasta toiseen Jollaan?

Jolla -

Tämän artikkelin avulla opit kopioimaan yhteystietoja yhdestä Jolla-laitteesta toiseen.

Yhteystietoja voi kopioida Jolla-laitteiden välillä samalla tavalla kuin Jollan ja jonkun toisenkin valmistajan laitteen kanssa. Nähdäksesi kaikki eri tavat, joilla voit siirtää yhteystietoja Jollaasi, katso tämä artikkeli.

Käyttääksesi ohjattua yhteystietojen tuonti ominaisuutta, mene kohtaan Asetukset > Sovellukset > Henkilöt, ja valitse "Aloita ohjattu tuonti".

1 Yhteystietojen kopioiminen Bluetoothin yli

Alla olevassa esimerkissä Jolla joka lähettää yhteystietoja on Jolla puhelin, ja vastaanottava laite on Jolla Tabletti.

Toimet yhteystietoja lähettävällä laitteella:

1. Mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Bluetooth ja aktivoi Bluetooth. Anna laitteellesi myös nimi minkä tunnistat helposti myöhemmin:

2. Kosketa sitten "Näkyvyys" tekstiä ja valitse jokin vaihtoehdoista:

"Näkyvyys" toiminnolla teet laitteesi näkyväksi muille Bluetooth laitteille, jotka etsivät lähietäisyydeltä muita Bluetooth laitteita yhteyden muodostamista varten.

Toimet laitteellasi, jonka on määrä vastaanottaa yhteystiedot:

1. Mene kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Bluetooth. Aktivoi Bluetooth ja anna tällekin laitteelle tunnistettava nimi:

2. Mene sitten kohtaan Asetukset > Järjestelmä > Bluetooth-synkronointi, ja valitse "Lisää uusi laite" ylhäältä löytyvästä vetovalikosta:

3. Laitteesi etsii nyt näkyväksi asetettuja laitteita lähietyäisyydeltä. Kun näet yhteystietoja lähettävän Jollan nimen listassa, kosketa sitä:

4. Näet sitten molempien laitteiden näytöllä ruudun, jossa pyydetään vahvistamaan pariliitoksen tekeminen. Tarkista että tunnistekoodi on sama molempien laitteiden näytöillä:

5. Valitse "Hyväksy" molemmilla laitteillasi aloittaaksesi siirron. Tiedät että synkronointi on päättynyt kun näet tekstin "Viimeksi synkronoitu":

Lähettävän laitteen ruudulla ei näy mitään ilmoituksia sen jälkeen kun sillä hyväksytään pariliitos.

6. Voit nyt nähdä siirtämäsi yhteystiedot Henkilöt -sovelluksessa:

2 Vaihtoehtoisia menetelmiä

Nähdäksesi kaikki eri tavat, joilla voit siirtää yhteystietoja Jollaasi, katso tämä artikkeli.

Käyttääksesi ohjattua yhteystietojen tuonti ominaisuutta, mene kohtaan Asetukset > Sovellukset > Henkilöt, ja valitse "Aloita ohjattu tuonti".