Sää

Jolla Care -

Sailfish Sää -sovelluksen voi ladata Jollan Kaupasta, jonka jälkeen se näkyy Tapahtumat -näkymässä (*). Tätä kautta sovelluksen asentaminen käy kätevästi. Asennuksen jälkeen näet asettamasi nykyisen paikkakuntasi säätilanteen vilkaisemalla Tapahtumanäkymää.

Koskettamalla paikkakunnan nimeä (alla "Tampere") näet viiden päivän ennusteen.

(*) Näet suosituksen ladata Sää tapahtumat -näkymässäsi kun avaat tapahtumat näkymän. Voit valita ettei Sää näy tapahtumat näkymässä kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Tapahtumat

Sääsovellus

Voit käynnistää Sää -sovelluksen myös sovellusruukosta. Sovelluksen päänäkymän vetovalikosta voit päivittää säätiedot sekä lisätä uuden paikan suosikiksi:

Kun olet lisännyt useamman suosikkipaikan, voit painaa pitkään paikan päälle saadaksesi esiin valikon:

Poista: poistaa paikan suosikeista

Aseta nykyiseksi paikaksi: tämän paikan säätiedot näkyvät tapahtumat -näkymässä

Siirrä ylimmäiseksi: tämä paikka siirtyy suosikkien listan päällimmäiseksi

Tarkemmat säätiedot

Kun valitset jonkin suosikeistasi, pääset tarkastelemaan tarkempia säätietoja:

Näet seuraavien 5 päivän lyhyet tiedot näytön alaosassa. Koskettamalla yhtä niistä päivistä näet taas lisää tietoa. Voit palata takaisin paikkakuntiesi luetteloon sipaisemalla näyttöä oikealle tuttuun Sailfish-tyyliin.

Näkymästä löytyy myös vetovalikko:

Lisätietoja: siirryt Selaimeen Forecan sivulle jossa on lisää toimintoja ja tietoa

Päivitä: päivittää säätiedot