Osallistuminen varhaisjakeluversion testaamiseen osoitteessa accounts.jolla.com

Jolla -

Yliaavanlampi 1.1.2.xx päivityksestä lähtien Jolla tarjoaa edistyneille käyttäjilleen mahdollisuuden osallistua seuraavan ohjelmistopäivityksen varhaisjakeluversion testaamiseen.

Sailfish OS:n varhaisjakeluversiot ovat seuraavia julkisiksi tarkoitettuja ohjelmistopäivityksiä, jotka julkaistaan edistyneille käyttäjille hieman ennen virallista julkaisua kaikille käyttäjille. Tarkoitus on pyrkiä löytämään ja korjaamaan uuden ohjelmiston mahdolliset kriittiset ongelmat ennen sen julkaisemista kaikille käyttäjille.

Alla on lisätietoa varhaisjakeluversion testaamiseen osallistumisesta:
  • Varhaisjakeluversiot ovat tarkoitettu pääsääntöisesti edistyneille käyttäjille sekä kehittäjäyleisöllemme.
  • Testaukseen pääsee mukaan aktivoimalla valinta Jolla-tilin asetussivuilla:

• Ilmoittautuminen ohjelmaan tehdään vain kerran, ja sen jälkeen ilmottautuminen on voimassa automaattisesti tulevien julkaisujen yhteydessä
      • Jos haluat peruuttaa ilmottautumisesi ohjelmaan, sinun ei tarvitse kuin poistaa valinta Jolla-tilin asetussivulla.
      • Peruutuksen jälkeen et vastaanota tulevien ohjelmistoversioiden varhaisjakeluversioita, mutta puhelimessasi oleva ohjelmistoversio ei muutu.
  • Jos haluat päästä pois varhaisjakeluversioisesta ohjelmistosta, ainoa tapa on palauttaa laite tehdasasetuksille, sekä valinnan poistaminen Jolla-tilin asetussivulta.
  • Varhaisjakeluversiota voi pitää vakaina versioina. Uuden varhaisjakeluversion testiperiodin aikana  löydetyt ongelmat joko korjataan tai lisätään lopullisen julkisen julkaisun julkaisutietoihin kohtaan "Tunnetut ongelmat".
  • Varhaisjakeluohjelmaan osallistuminen ei mitätöi laitteesi takuuta.