Miten saada nopeaa apua Jollan käyttämiseen

Jolla -

Joskus saatat huomata tarvitsevasi apua Jollasi käyttämisessä, mutta ei ole kätevää avata tietokonetta lukeaksesi tukiartikkeleitamme sitä kautta.

Käyttöoppaan löydät täältä: https://jolla.com/fi/guide

Näin saat nopeasti apua Jollasi kanssa:

1. Avaa Selain ja kosketa osoitepalkkia saadaksesi Suosikit näkyviin.

2. Valitse "Service and Support" Suosikeista:

3. Selaa sivua alaspäin kunnes näet napin "Visit our Help Center":

Jos sivu latautuu suomeksi, paina nappia jossa lukee "Jos et saanut vastausta kysymykseesi, siirry tänne"

4. Napauta sitten suurennuslasia seuraavan sivun oikeassa yläkulmassa:

5. Kirjoita minkä kanssa tarvitset apua ja paina Enter:

6. Aloita artikkeleiden lukeminen!