Ruutunauhoitus -ominaisuus tukipyynnössä

Jolla -

Joskus Jollan Asiakaspalvelu saattaa pyytää sinua lähettämään videon tietokoneesi ruudulla näkyvistä tapahtumista. Sinun ei tarvitse ladata mitään sovellusta tätä varten. Ainoa vaatimus on, että olet rekisteröitynyt Zendeskiin voidaksesi seurata alla olevia ohjeita.

Alla on vaiheittainen ohje ruutunauhoituksen tekemisestä ja sen lähettämisestä Jollalle:

1. Zendeskissä näet "Record screencast" linkin laatikon alla, mihin kirjoitat vastauksesi. Klikkaa sitä:

2. Linkin klikkaamisesta todennäköisesti seuraa selaimesi turvatoimenpide, joka yrittää estää työkalun käyttämän Java -liitännäisen käynnistämisen. Salli liitännäisen ajaminen napauttamalla varoitusikonia selaimesi URL-kentän päädyssä:

Firefoxilla ikoni on eri näköinen ja osoitekentän vastakkaisessa päädyssä.

3. Hetken odottelun jälkeen ruudullesi ilmaantuu kehikko (anna sille hetki aikaa ladata):

4. Huomaa että voit siirtyä selaimesi ulkopuolelle ja nauhottaa kehikon avulla mitä tahansa mitä ruudullasi näkyy. Alla olemme keskittäneet nauhoituskehikon ikkunan ympärille jossa käytämme Recovery Modea:

1. Tämä on nauhoitusnappi. Paina sitä kun olet valmis aloittamaan nauhoituksen.
  2. Voit napsauttaa mikrofonin kuvaketta hiljenttääksesi mikrofonisi. Yleensä emme tarvitse että ruutunauhoituksissa on ääni, mutta jos haluat kommentoida ruudullasi tapahtuvia vaiheita se voi olla hyödyllistäkin.
  3. Voit vapaasti säätää nauhoitettavan alueen kokoa, mutta tällä näppäimellä voit valita muutaman esivalitun nauhoituskoon mukaan.

5. Kun olet painanut nauhoitus nappia, sinulla on 3 sekuntia aikaa ennenkuin varsinainen nauhoitus alkaa:

6. Nauhoita video. Videoiden maksimipituus on kaksi minuuttia, mutta voit nauhoittaa myös useamman videon.

7. Kun nauhoitus on valmis, paina "Done". Näet sitten esikatseluikkunan josta voit vielä katsoa nauhoittamasi videon.

8. Kun olet painanut "Upload" näppäintä, hetken kuluttua video näkyy liitetiedostona vastauksesi alapuolella Zendeskissä: