Käyttötuki-videot

Jolla -

Kokoelma videoita auttamaan asiakkaita yleisimmissä Jollan käyttöön liittyvissä kysymyksissä.

Jolla-tili

Jolla-tilin luominen puhelimella

Alla on video siitä, miten luot uuden Jolla -tilin puhelimellasi.

Olemassa olevan Jolla-tilin lisääminen puhelimeen

Alla olevalla videolla näytetään miten lisäät olemassaolevan Jolla-tilin puhelimeesi Asetuksissa:

Lue koko tukiartikkeli täällä: Miten lisään Jolla-tilin puhelimeeni?

Sähköposti

Exchange-tilin asentaminen puhelimeen

Alla olevalla videolla näytetään kuinka lisäät Exchange-tilin puhelimeesi sekä valitset palveluvaihtoehdot:

Lue koko tukiartikkeli täällä: Miten asennan Exchange-tilin puhelimeeni?

Android

Android sovellusten asentaminen .apk -tiedostosta

Alla on video, jossa näytetään miten lataat .apk-tiedoston pilvipalvelusta ja asennat sen Jollan selainta käyttäen.

Lue koko tukiartikkeli täällä: Mitä Android-sovelluksia Jolla tukee ja miten asennan niitä?

Järjestelmäpäivitykset

Alla olevalla videolla esitellään järjestelmäpäivityksen asentaminen Sailfish OS 1.0.5.19 ja sitä aikaisemmilla versioilla:

Lue koko tukiartikkeli täällä: Miten asennan järjestelmäpäivityksen?

Recovery Mode

Alla video Windows -tietokoneella tehtävistä asennusvaiheista Recovery Modea varten:

Lue koko tukiartikkeli: Miten käytän Recovery Modea?