Google-tilin asentaminen Jollaan

Jolla -

Google-tilin lisääminen Jollaan mahdollistaa seuraavat asiat:

• GMail yhteystietojesi siirtymisen Henkilöt sovellukseen
  • GMail sähköpostin lähettäminen ja vastaanottamisen Jollalla
  • Kalentereiden synkronoimisen Google Kalenterista
  • GTalk pikaviestien lähettämisen Viestit -sovelluksessa

Vaihe-vaiheelta: Google-tilin lisääminen Jollaan

Alla ohjeet Google-tilin asentamiseksi Jolla puhelimeen:

1. Avaa "Asetukset":

2. Valitse sitten "Tilit":

3. Seuraavaksi näet jo asennettujen tilien näkymän. Vedä näkymää alaspäin, ja valitse "Lisää tili":

Saat vetovalikon esiin liu'uttamalla sormeasi alaspäin näytöllä.

4. Valitse nyt listasta "Google":

5. Hyväksy Googlen käyttöehdot koskettamalla "Hyväksyntä" tekstiä oikeassa yläkulmassa:

6. Kirjoita Google -tilisi tunnukset kenttiin (sähköpostiosoitteesi ja salasanasi):

Paina sitten "Kirjaudu sisään" nappia.

7. Hyväksy vielä seuraavan näkymän oikeudet painamalla sinistä "Hyväksy" nappia:

8. Tarkista mitkä kohteet haluat synkronoida ja kosketa tekstiä "Tallenna" seuraavassa näkymässä:

Google -tili on nyt asennettu!

Vain sähköpostien synkronoiminen Google -tililtä

Jos et halua synkronoida muuta kuin sähköpostit tililtäsi, voit valita synkronointikohteista vain sähköpostin.

Voit myös lisätä Google -tilisi "Yleisenä sähköposti" -tilinä:

1. Avaa Asetukset > Tilit

2. Valitse "Lisää uusi tili" ylhäältä löytyvästä vetovalikosta, ja valitse "Yleinen sähköposti"

3. Kirjoita seuraavan näkymän kenttiin sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja tili asentuu automaattisesti Jollaasi.

Jos haluat asettaa GMail -tilin asetukset käsin, siirry tänne.