Miten asetan puhelinvastaajan numeron?

Jolla Care -

Puhelin-sovelluksen näppäimistössä on oikopolku puhelinvastaajaan (operaattorisi palveluun) näppäimessä nro 1. Jos pidät sitä painettuna, Jolla avaa puhelun vastaajaan ilman mitään lisätoimenpiteitä, jos olet tallentanut vastaajan numeron valikossa Asetukset > Sovellukset > Puhelin.

Voit asettaa puhelinvastaajan numeron seuraavilla tavoilla:

Kirjoita numero

1. Mene valikkoon Asetukset > Sovellukset > Puhelin
2. Etsi kohta Anna vastaajan numero. Kosketa sitä.
3. Kirjoita puhelinvastaajasi numero.
4. Lisää vastaajasi suojakoodi numeron loppuun (jos käytät koodia) seuraavasti:

xxxxxxxxxxpdddd

Merkkkijonon xxxxxxxxxx on varsinainen puhelinnumero, p tarkoittaa taukoa (pause), ja dddd on suojakoodisi, joka lähetetään DTMF-ääninä vastaajalle. Kirjoita tauon merkki p koskettamalla *p -näppäintä kaksi kertaa. Näppäin sijaitsee oikealla.

5. Sipaise näyttöä oikealle, niin kirjoittamasi numero tallentuu.

Kopioi ja liitä numero puhelinluettelostasi

Kirjoittamisen välttämiseksi voit kopioida puheinvastaajan numeron Henkilöt-sovelluksesta, jos olet sen sinne tallentanut:

1. Avaa Henkilöt-sovellus.
2. Etsi se kontakti, johon olet tallentanut vastaajan numeron
3. Avaa kontaktien muokkaus (vetovalikossa)
4. Kosketa kohtaa Puhelin, jotta näet puhelinnumeron
5. Kosketa puhelinnumeroa lyhyesti niin, että sen väri vaihtuu tunnelmasi väriksi
6. Paina ja pidä numeroa, jotta se kopioituu muistiin - kaksi siirrettävää valkoista kuplaa kertoo kopioitavan merkkijonon alku- ja loppupisteet. Siirrä niitä, jos tarpeen. Kuplien välinen merkkijono on nyt kopioitu muistipuskuriin
7. Sulje Henkilöt-sovellus
8. Mene valikkoon Asetukset > Sovellukset > Puhelin
9. Etsi kohta Anna vastaajan numero. Kosketa sitä.
10. Kosketa Liitä-kuvaketta (muistuttaa tektisivua) näppäimistön oikeassa yläkulmassa. Liittämäsi numero näkyy nyt puhelinvastaajan numeron rivillä
11. Jos haluat lisätä suojakoodin, toimi kuten kohdassa 4 kappaleessa Kirjoita numero.
12. Sipaise näyttöä oikealle, niin kirjoittamasi numero tallentuu.

Puhelinvastaajan numero on valmis käyttöön. Jos nyt kosketat ykkösnäppäintä Puhelin-sovelluksen näppäimistössä, puhelu vastaajaan käynnistyy.