The Other Half Stella Usein Kysytyt Kysymykset (UKK)

Jolla -

1 Mikä on The Other Half Stella?

The Other Half Stella on tilaisuutesi näyttää että olet sekä Stella että Jolla fani. Stella teemainen The Other Half muuttaa Jolla puhelimen ilmeen täysin erikoisella Angry Birds Stella Tunnelman ja uniikkeilla uusilla Stella -merkkiäänillä.

Kun liität The Other Halfin puhelimeesi, laitteesi ulkonäkö ja äänimaailma muuttuu aina vastaamaan Angry Birds Stellan maailmaa. Pääset sen avulla myös käyttämään ToonsTV:tä, joka on kaikkien suosikki Angry Birds ToonsTV sarjojesi koti.

Lukeaksesi lisää Jolla -puhelimesi käytöstä, ole hyvä ja lue käyttöohje ja tukisivustollemme.

(Jos kohtasit ongelmia itse tuotteen tilaamisen kanssa, ole meihin yhteydessä!)

2 Mistä voin ostaa The Other Half Stellan?

The Other Half Angry Birds Stella on saatavilla Jollan verkkokaupasta. Sen voi ostaa EU-maista sekä Norjasta ja Sveitsistä.

K: Tuleeko The Other Half Stella saataville muualla?
V: Tällä hetkellä The Other Half Stella on saatavilla vain Jollan verkkokaupasta.

3 The Other Half Stellan käyttöön ottaminen

1. Kun käynnistät laitteesi Opastusohjelma alkaa automaattisesti.

2. Seuraa Opastusohjelman neuvoja säätääksesi laitteesi perusasetukset.

3. Jolla-tili vaaditaan The Other Half Stellan sisällön saamiseksi.

Voit luoda uuden Jolla -tilin tai kirjautua sisään olemassa olevalla tilillä Opastusohjelmassa:

4. Kun Opastusohjelma on ohi, löydät itsesi Alkunäkymästä. Odota pieni hetki, ja näet seuraavanlaisen ilmoituksen:

Paina (+) –ikonia ladataksesi ja asentaaksesi The Other Half Angry Birds Stellan sisällön.

Valmista tuli!

4 Kerro minulle lisää The Other Half Angry Birds Stellan sisällöstä!

Tunnelma

The Other Half Angry Birds Stella -Tunnelma koostuu neljästä näkymästä:

1. Lukitusnäkymä:

2. Alkunäkymä:

3. Sovellusnäkymä (tai Käynnistysnäkymä):

4. ToonsTV:

ToonsTV

The Other Half Angry Birds Stellan sisältöön kuuluu välitön pääsy ToonsTV:hen jossa kaikki lempi Angry Birds sarjasi asuvat. ToonsTV on sisällytetty saumattomasti Jollaan ja tarjoaa todella sulavan käyttö- ja katselukokemuksen. Tämä mahtava sisältö on vain yhden pyyhkäisyn päässä.

Pyyhkäise vasemmalta oikealle päästäksesi ToonsTV:hen:

Kun pyyhit ruutusi yli, tulet "vetäneeksi" ToonsTV:n esiin:

Se on helppoa!

ToonsTV sisältää seuraavat näkymät:

• Esittelyssä: täällä näet kaikki esittelyssä olevat piirretyt ja klipit.
  • Kanavat: täältä löydät kaikki eri ToonsTV:n kanavat.
  • Kanava: esimerkkinä Stella -kanava, missä näet kaikki Stella piirretyt ja klipit.

Voit käyttää vetovalikoita siirtyäksesi eri Esittelyssä näkymästä Kanaviin:

Tämä tuo sinut Kanavat näkymään. Täällä voit valita kanavan mitä katsoa tai siirtyä takaisin Esittelyssä näkymään käyttämällä vetovalikkoa:

Alla olemme valinneet Stella -kanavan. Täällä voit katsoa valitsemasi pätkän, tai käyttää vetovalikkoa siirtyäksesi takaisin Esittelyssä tai Kanavat –listaan:

Aloita haluamasi pätkän katsominen napauttamalla sen kansikuvaa:

Vinkki: kallista puhelintasi nähdäksesi pyörivän videon kokoruudussa. Käännä laitteesi takaisin palataksesi edelliseen näkymään.

Nähdäksesi videon säätökontrollit, napauta videota samalla kun se pyörii:

5. Miten vaihdan pois Stella Tunnelmasta ja miten poistan sen kokonaan?

Tunnelmasta toiseen vaihtaminen

Jos tahdot vaihtaa Stella tunnelmasta toiseen Jollassasi olevaan tunnelmaan, toimi seuraavalla tavalla:

1. Kun olet aloitusnäkymässä, pyyhkäise oikealta vasemmalle.
  2. Näet kaikki laitteeltasi löytyvät tunnelmat. Kosketa yhtä niistä:

Tunnelmasi vaihtuu nyt valitsemaasi.

Voit tehdä tämän saman myös Galleriassa:

1. Avaa kohta Galleria > Tunnelmat
  2. Valitse se Tunnelma johon haluat vaihtaa
  3. Vedä näkymää alaspäin kunnes näet vetovalikon. Valitse vetovalikon vaihtoehdoista "Ota tunnelma käyttöön":

Valmista tuli!

Tunnelman poistaminen:

1. Avaa Galleria
  2. Valitse kohta "Tunnelmat"
  3. Valitse Tunnelma jonka haluat poistaa
  4. Valitse seuraavassa näkymässä "Poista tunnelma" ylhäältä löytyvästä vetovalikosta.
  5. Tunnelma poistetaan 5 sekunnin katumuslaskurin kulumisen jälkeen.

Jos haluat asentaa Stella Tunnelman uudelleen, ota TOH irti laitteestasi ja kiinnitä se siihen uudelleen. Odota hetki ja näet pian ikkunan jonka avulla voit asentaa Tunnelman takaisin laitteellesi.

6. Vianselvitys ja ongelmanratkaisu

K1: Hups, en luonut Jolla -tiliä kun ensimmäisen kerran käynnistin laitteen. Mitä voin tehdä?

V: Jos et luonut Jolla -tiliä ensimmäisen käynnistyksen aikana tai kohtasit ongelmia yrittäessäsi tehdä niin, voit aina asentaa The Other Half Stella -sisällön jälkeenpäin:

1. Avaa kohta Asetukset > Tilit. Jos et näe tässä näkymässä Jolla -tiliä, valitse ylhäältä löytyvästä vetovalikosta "Lisää tili".
  2. Valitse vaihtoehdoisota Jolla -tili. Sinua pyydetään sitten kirjautumaan sisään tilillesi, tai luomaan uusi jos sinulla ei sellaista vielä ole.
  3. Kun Jolla -tilisi on asennettu, poista The Other Half Angry Birds Stella -kuori laitteestasi, ja kiinnitä se uudelleen.
  4. Asennus alkaa pian.

Jos kohtaat tässä mitään ongelmia, varmistu siitä että sinulla on hyvä internet-yhteys!

K2: Kiinnitän kuoren, mutta mitään ei tunnu tapahtuvan. En näe miten voisin asentaa Stella Tunnelman!

V: Pyydämme sinua lukemaan tämän tukiartikkelin.

K3: Puhelimeni ei soita Stella soittoääntä, tai soittoääni on todella hiljainen vaikka säädän sitä asetuksissa kovemmalle!

V: Pyytäisimme sinua tässä tapauksessa lukemaan tämän tukiartikkelin.

K4: Yritin muuttaa soitto- tai hälytysääntäniäni, mutta asetusten vaihtaminen ei tunnu tallentuvan!

V: Avaa kohta Galleria > Tunnelmat > Stella:

Tee kaikki muutokset soitto- ja hälytysääniin tässä näkymässä.