Jollan Angry Birds Stella Launcher -sovelluksen UKK

Jolla -

Tämä artikkeli on tarkoitettu käyttäjille, jotka käyttävät Angry Birds Stella Launcher –sovellusta Android™ laitteellaan, tai niille jotka haluavat saada siitä lisää tietoa.

Mikä on Jollan Angry Birds Stella Launcher?

Jollan Angry Birds Stella Launcher -sovellus antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla Jollan Sailfish OS käyttöjärjestelmän sulavaa eleisiin pohjautuvaa käyttöliittymää Android™ laitteellasi. Samalla se muuntaa koko laitteesi ilmeen vastaamaan Angry Birds Stellan maailmaa. Kaikki aiemmin lataamasi Android-sovellukset toimivat normaalisti.

Angry Birds Stella Launcher tuo mukanaan uniikin taustakuvan, soitto- ja hälytysäänet, pikalinkin Stella –pelin lataamiseksi ja rajoittamattoman oikeuden ToonsTV:hen. Stella Launcher muuttaa laitteesi täysivaltaiseksi Angry Birds Stella kokemukseksi.

Suositellut järjestelmävaatimukset

Angry Birds Stella Launcher toimii parhaiten laitteilla, jotka tukevat Android™ versiota 4.3 tai 4.4. Huomioithan, että Angry Birds Stella Launcher on optimoitu laitteille joissa on 4-5,5 tuuman näyttö, ja suositus RAM-muistin määrälle on 2Gt. Esimerkkejä yhteensopivista laitteista ovat Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5, Nexus 4 tai Nexus 5. Angry Birds Launcher ei tällä hetkellä tue tablet -laitteita.

Mistä voin ladata Jollan Angry Birds Stella Launcherin?

Angry Bird Stella Launcher –sovelluksen voi ladata Google Play Storesta ja Amazon Appstoresta -sovelluskaupoista. Voit lukea lisää Angry Birds Stella Launcherista osoitteessa www.jolla.com/stella.

Edellä mainittujen sovelluskauppojen lisäksi Stella Launcher on saatavilla myös Kiinalaisista UC ja Taobao sovelluskaupoista.

Tässä artikkelissa voit lukea seuraavista aiheista:

1 Angry Birds Stella Launcherin asentaminen

Asennus puhelimellasi

1. Avaa joko Google Play tai Amazon –sovelluskauppa puhelimellasi.

1. Etsi hakusanoilla "Angry Birds Stella Launcher" valitsemassasi sovelluskaupassa.

Tunnistat Stella Launcherin hakutuloksista yllä näkyvästä ikonista.

1. Lataa ja asenna sovellus.
  2. Kun asennus on päättynyt, paina laitteesi Kotinäppäintä.
  3. Ruudulle ilmestyy ikkuna, jossa sinua pyydetään määritelemään, mitä sovellusta käyttäen haluat viedä antamis komennon loppuun. Valitse ”Stella Launcher” ja paina sitten ”Aina” näppäintä:

Jos et saa yllä näkyvää ruutua näkymään, lue seuraava osio.

Asennusohjeet Samsung, Huawei ja HTC -laitteille

Jos sinulla on Samsungin, HTC:n tai Huawein valmistama puhelin, sinulla saattaa olla käytössäsi heidän mukauttama käyttöliittymä, joka estää Stella Launcherin toimimisen. Sinun tulee ensin kytkeä ne pois päältä.

Näillä laitteilla saatat kokea seuraavaa:

• Latasit ja asensit Stella Launcherin, mutta sinulla on vaikeuksia saada se käyttöön
  • Et löydä Stella Launcherista jälkeäkään laitteellasi, vaikka olet asentanut sen

Tässä esimerkissä näytämme, miten asentaa ja ottaa käyttöön Stella Launcher Samsung Galaxy S4 –laitteella.

1. Avaa Asetukset, valitse Lisää, valitse sitten Sovellusten hallinta ja valitse TouchWizin koti sovellus KAIKKI -listasta:

1. Olet nyt TouchWiz koti –sovelluksen tiedoissa. Selaa alaspäin kunnes näet näppäimen Poista oletukset, ja paina sitä:

2. Vieritä sivu takaisin alkuun, ja paina sitten Pakota lopetus nappia, jos se on aktiivinen eli vaalean harmaa. Paina sitten OK:
  3. Kun nyt painat näiden toimenpiteiden jälkeen laitteesi Kotinäppäintä, ruudulle ilmestyy ikkuna, jossa sinua pyydetään määritelemään, mitä sovellusta käyttäen haluat viedä antamis komennon loppuun. Valitse ”Stella Launcher” ja paina sitten ”Aina” näppäintä:

Tämän jälkeen Stella Launcher lataa hetken, jonka jälkeen Opetusohjelma alkaa:

Kun Opetusohjelma on ohi, sinun täytyy tehdä vielä muutamat muutokset Android™ -laitteesi asetuksiin saadaksesi kaikki Stella Launcherin ominaisuudet käyttöösi:

Kun painat "Avaa Android asetukset" –näppäintä, eteesi avautuu Asetuksien Helppokäyttöisyys –ruutu, jossa sinun täytyy aktivoida Stella Launcher:

Aktivoi Stella Launcherin valinta, ja vastaa “OK” esiin tuleviin varmistusikkunoihin:

Tehtyäsi nämä valinnat, Kotinäppäimen painaminen vie sinut aina Stella Launcherin kotiruutunäkymään.

2 Angry Birds Stella Launcherin käyttäminen

Eleet

Angry Birds Stella Launcher antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla Jollan Sailfish OS:n käyttöliittymää.

Tämä tarkoittaa, että Stella Launcherin käyttäminen on lähellä täysivaltaisen Sailfish OS laitteen käyttökokemusta. Täyden kokemuksen saadaksesi sinun täytyy kuitenkin hankkia Jolla laite. Voit kokeilla muutamia eleitä ToonsTV:ssä sekä Lukitusnäytön vetovalikossa.

Eri näkymät

Stella Launcher koostuu neljästä näkymästä:

1. Lukitusnäkymä

Kun herätät laitteesi, se herää Lukitusnäyttöön. Se on kauniin elegantti: näet kellon ja päivämäärän, ilmoitukset (jos aktivoitu) sekä tiedot liittyen yhteyksiin.

Pyyhkäise sormeasi ylöspäin päästäksesi Alkunäyttöön. Pyyhkäise alaspäin saadaksesi vetovalikon esiin. Tämän täytyy olla nopein tapa laittaa puhelin äänettömälle!:

1. Alkunäyttö

Alkunäyttö on kaikkien viimeksi käyttämiesi sovelluksien koti. Siihen mahtuu jopa 9 sovelluskantta kerrallaan. Joidenkin sovellusten kannet ovat esikatselukuva sovelluksesta.

Liu’uta sormeasi tässä näkymässä vasemmalle tai oikealle päästäksesi ToonsTV:hen. (Lue lisää ToonsTV:n käyttämisestä seuraavassa kappaleessa!)

1. Sovellukset

Sovellusnäkymässä näet kaikki asentamasi sovellukset. Voit luoda kansioita pitämällä sormeasi pitkään sovelluskuvakkeen päällä, ja vetämällä sen toisen kuvakkeen päälle. Se on helppoa!

Katso alta:

Voit myös vaihtaa kansion nimeä ja tyyliä:

Lukeaksesi lisää kansiosta, kurkkaa tänne!

1. ToonsTV

ToonsTV on kaikkien lempi Angry Birds piirrettyjesi koti. Angry Birds Stella Launcherin avulla Angry Birds –piirretyt pyörivät laitteellasi alta aikayksikön muutamalla napautuksella. Kokeile sitä heti!

3 Angry Birds Stella Launcherin sisältö

ToonsTV

ToonsTV on suosittujen Angry Birds –piirrettyjen koti. Stella Launcher on nopein tapa päästä käsiksi lempipiirrettyihisi suoraan puhelimellasi. ToonsTV istuu saumattomasti Stella Launcheriin ja kaikki sen sisältö on vain yhden pyyhkäisyn takana!

Pyyhkäise ruudun ulkopuolelta oikealta tai vasemmalta:

Näin tekeminen näyttää tältä ruudullasi:

Se on lastenleikkiä!

ToonsTV sisältää seuraavat näkymät:

• Esittelyssä: täällä näet kaikki esittelyssä olevat klipit.
  • Kanava lista: täällä näet listauksen kaikista ToonsTV:n kanavista.
  • Kanava: esimerkiksi Stella kanava, missä näet kaikki Stella –klipit.

Voit käyttää vetovalikoita navigoidaksesi Esittely -näkymästä Kanavat -näkymään:

Kanavat –näkymässä voit valita kanavan, tai siirtyä takaisin Esittelyssä -näkymään vetovalikon avulla:

Alla olemme valinneet Stella -kanavan. Täällä voit katsoa valitsemasi pätkän, tai käyttää vetovalikkoa siirtyäksesi takaisin Esittelyssä tai Kanavat –listaan:

Aloita haluamasi pätkän katsominen napauttamalla sen kansikuvaa:

Vinkki: kallista puhelintasi nähdäksesi pyörivän videon kokoruudussa. Käännä laitteesi takaisin palataksesi edelliseen näkymään.

Nähdäksesi videon säätökontrollit, napauta videota samalla kun se pyörii:

Angry Birds Stella –peli

Kun olet asentanut Stella Launcherin, löydät Angry Birds Stella –pelin latausikonin Sovellusnäkymästäsi:

1. Kun napautat ikonia, sinut ohjataan Google Play Storeen jossa voit ladata pelin:
  2. Kun olet ladannut pelin, asenna se.
  3. Kun pelin asennus on valmis, napauta Angry Birds Stella –kuvaketta avataksesi pelin:

Nyt olet valmis liittymään seikkailuun Golden Islandilla Stellan ja hänen pelottomien ystäviensä kanssa!

4 Stella Launcherin kytkeminen pois päältä ja sen poistaminen kokonaan

Stella Launcherin kytkeminen pois päältä

Kytkeäksesi Stella Launcherin tilapäisesti pois päältä, seuraa alla olevia ohjeita:

Avaa Asetukset (Huom.: ei Stella Launcherin Asetukset). Samsung –laitteilla sinun tulee painaa ”Lisää” jotta pääset ”Sovellusten hallinta” –näkymään:

• Etsi "Stella Launcher" asennettujen sovellusten listasta, ja napauta sitä:
  • Nyt sinun pitäisi olla Stella Launcherin sovellusasetuksissa:
  • Vieritä sivua alaspäin, kunnes näet näppäimen “Poista oletukset”. Paina sitä:

Paina nyt laitteesi Kotinäppäintä, ja valitse se käynnistin jota haluat käyttää Stella Launcherin sijaan.

Tällä tavalla Stella on mahdollista poistaa käynnistymään automaattisesti joka kerta kun painat laitteesi Kotinäppäintä. Vaihtaaksesi takaisin Stella Launcheriin, toista edellä mainitut ohjeet käyttämäsi käynnistimen kanssa, ja valitse sitten Kotinäppäintä painettuasi Stella Launcher.

Stella Launcherin poistaminen

Stella Launcher on mahdollista poistaa niinkuin mikä tahansa muu sovellus:

Valitse "Asetukset" > "Sovellukset" (Huom: ei Stella Launcherin asetukset)

• Etsi Stella Launcher asennettujen sovellusten listasta ja napauta sitä.
  • Valitse sitten ”Poista asennus”.

6 Vianselvitys

K: "En näe Angry Birds Stella taustakuvaa laitteellani!"

V: Ole hyvä ja varmista, että laitteesi täyttää Stella Launcherin järjestelmävaatimukset. Huomioithan myös, ettei Stella Launcher ole yhteensopiva tablet –tietokoneiden kanssa.

K: "Puhelimeni näyttää jotenkin oudolta sen jälkeen kun asensin Stella Launcherin, minusta tuntuu että kaikki ei toimi niinkuin pitäisi!”

V: Ole hyvä ja varmista, että laitteesi Android™ versio on tuettu. Voit tustua järjestelmävaatimuksiin tämän dokumentin alussa.

7 Palautteen antaminen Angry Birds Stella Launcherista

7.1 Pikakysely
Jos voisit käyttää minuutin tai kaksi palautteen antamiseen, sen merkitsisi meille paljon.

Antaaksesi palautetta, klikka tätä linkkiä.

7.2 Arvostele Stella Launcher kaikissa lempi sovelluskaupoissasi
Toivomme että harkitset Angry Birds Stella Launcherin arvostelemista lempi Android(tm) sovelluskaupoissasi

Anna Stella Launcherille pisteet ja kirjoita lyhyt arvostelu siitä – arvostaisimme sitä kovasti!

Kiitos!

Jolla © 2014