Miten luon, käytän ja poistan Soittolistoja?

Jolla Care -

Asenna Media sovellus Jolla Kauapasta, ja käynnistä sitten sovellus. Päänäkymässä on neljä kohdetta: Soittolistat, Kaikki kappaleet, Albumit ja esittäjät.

Uuden soittolistan luominen

A) Kun Media -sovelluksessa ei ole luotuja soittolistoja

• Käynnistä Media -sovellus
  • Napauta kohtaa "Soittolistat, 0 soittolistaa"
  • Valitse vetovalikosta "Uusi soittolista"
  • Anna soittolistalle nimi, ja vedä vasemmalle (tai napauta 'Hyväksy') tallentaksesi soittolistan.
  • Voit luoda lisää soittolistoja valitsemalla ylävalikosta "Uusi soittolista".

TUNNETTU ONGELMA: Kun menet tämän vaiheen jälkeen takaisin Media -sovelluksen alkunäkymään, et enää pysty luomaan soittolistoja samalla tavalla. Näet soittolistat tässä näkymässä, voit poistaa niitä ja nähdä niihin lisätyt kappaleet, mutta et voi luoda uutta soittolistaa samalla tavalla kuin edellä. Katso menetelmä B) alta luodaksesi tässä tilanteessa soittolistoja.

B) Kun Media -sovelluksessa on jo aiemmin luotuja soittolistoja

• käynnistä Media -sovellus
  • Avaa joko "Kaikki kappaleet", "Albumit" tai "Esittäjät" -kansio.
  • Jatka kunnes näet ruudulla kappaleita joita haluat lisätä soittolistaan.
  • Paina pitkään kappaleen päällä ja valitse "Lisää soittolistaan"
  • Valitse sitten vetovalikosta "Uusi soittolista"
  • Nimeä soittolista ja vedä vasemmalle (tai paina 'Hyväksy') tallentaaksesi soittolistan.
  • Palaa Media -sovelluksen alkunäkymään, ja näet luomasi soittolistat.

Kappaleiden lisääminen soittolistaan

• Avaa Media -sovellus
  • Avaa joko "Kaikki kappaleet", "Albumit" tai "Esittäjät" -kansio.
  • Jatka kunnes näet ruudulla kappaleita joita haluat lisätä soittolistaan.
  • Paina pitkään kappaleen päällä ja valitse "Lisää soittolistaan"
  • Valitse mihin soittolistaan kappale lisätään, ja napauta tätä listaa.

Kappaleiden poistaminen soittolistasta

A) Yksittäisen kappaleen poistaminen

• Avaa Media -sovellus
  • Napauta soittolistaa avataksesi sen.
  • Paina pitkään kappaleen päällä, jonka haluat poistaa.
  • Valitse esiin tulevasta valikosta "Poista kappale soittolistasta".

B) Kaikkien kappaleiden poistaminen

• Avaa Media -sovellus
  • Napauta soittolistaa avataksesi sen.
  • Valitse vetovalikosta "Tyhjennä soittolista".

Soittolistan poistaminen

• Avaa Media -sovellus
  • Paina pitkään soittolistan päällä, jonka haluat poistaa.
  • Valitse ilmestyvästä valikosta "Poista soittolista".

TUNNETTU ONGELMA: Kun olet poistanut kaikki soittolistat, Media -sovelluksen alkuvalikossa tulisi taas näkyä kohta "Soittolistat, 0 soittolistaa". Jos et kuitenkaan näe tätä kohtaa alkuvalikossa, Media -sovelluksen uudelleenkäynnistäminen palauttaa tämän kohdan näkyville.