Jolla puhelin: Mitä matkapuhelinverkkojen taajuuskaistoja Jolla tukee?

Jolla Care -

Jolla-puhelin tukee nykyisellään Euroopan ja Aasian GSM-taajuuskaistoja, tarkemmin sanottuna ITU:n alueen #1 kaistoja. Tämä tarkoittaa, että Jolla voi käyttää vain GSM/2G-kaistoja Amerikassa.

HUOMIOITHAN: Jollan toimintaa ei olla testattu muissa maissa, kuin ITU1 -alueen maissa. Tästä syystä emme lupaa että laitteemme toimii muilla kuin näillä alueilla, vaikka alueilla olisi käytössä alla ilmoittamamme taajuus.

Alla ilmoitetut taajuudet eivät ole tae toimivuudesta vaikka operaattorisi tukisi näitä taajuuksia (ellet käytä laitetta ITU1-alueella).

Jos epäilet, että laitteen pitäisi toimia alueellasi vaikka virallista tukea ei ole, ole yhteydessä operaattoriisi.

Jollan tukee seuraavia GSM-verkkoja:

GSM/2G/3G

• GSM: 850/900/1800/1900
  • WCDMA: Band I (2100 MHz) & VIII (900 MHz), DC-HSPA+
  • HSDPA Cat10: 14.4Mbps
  • HSUPA Cat6: 5.76Mbps
  • HSPA+ Cat24: 42.2Mbps.

4G/LTE: Bands 3 (1800 MHz), 7 (2600 MHz), 20 (800 MHz)

• 3GPP Rel8
  • LTE Cat3: 100/50Mbs
  • LTE-FDD (Frequency Division Duplex) -tekniikka.