Jolla puhelin: Internet-yhteyden jakaminen (WLAN hotspot)

Jolla -

SailfishOS 1.0.4.20 (Ohijärvi) version myötä lisäsimme ominaisuuden, jonka avulla voit jakaa Jollasi internet-yhteyden muille käyttämillesi laitteille. Sen avulla Jolla näkyy muille laitteillesi julkisena WLAN-verkkona johon voi yhdistää.

Internet-yhteyden jakaminen:

1. Avaa Asetukset
2. Valitse sitten "Internet-yhteyden jako"
3. Seuraavassa näkymässä voit määritellä verkkosi nimen (SSID) ja määritellä sille salasanan (WPA pre-shared key). Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkin pituinen.
4. Kun olet tehnyt haluamasi asetukset, aktivoi yhteden jakaminen ruudun ylälaidassa olevasta kytkimestä.

Etsi nyt WLAN verkkoja toisilla laitteillasi, ja ne löytävät Jollasi verkon.