Aptoiden "Etsi toisista kaupoista" -toiminnon käyttäminen

Jukka Romu -

Jos et löydä etsimääsi sovellusta Aptoiden haulla, voit käyttää Aptoiden "Etsi toisista kaupoista" -toimintoa laajentaaksesi hakuasi.

Seuraa alta löytyviä ohjeita oppiaksesi miten käytät tätä toimintoa. Tätä varten sinulla tulee olla jokin Android-selaina asennettuna (esim. Chrome tai Firefox).

1. Avaa Aptoide-sovellus.

2. Paina suurennuslasin kuvaa oikeassa yläkulmassa päästäksesi hakutoimintoon.

3. Kirjoita hakusanasi ja paina enteriä.

4. Jos et löydä etsimääsi sovellusta hakutuloksista, paina "Etsi toisista kaupoista".

5. Käytä Android-selainta avaaksesi linkin, jolloin Aptoide näyttää lisää hakutuloksia, jotka se on hakenut useammasta lähteestä.

02_open-with-chrome_FIN.png 03_search-in-chrome_FIN.png

6. Valitse sovellus, jonka haluat ladata.

7. Napauta "Download", jonka jälkeen sinulta kysytään mitä sovellusta haluat käytettävän toiminnon suorittamiseen, valitse "Store".

04_fb-app-page_FIN.png 05_open-with-store_FIN.png

8. Näkymä vaihtuu Aptoide-sovellukseen, jossa sinulta kysytään haluatko asentaa sovelluksen. Aloita asennus painamalla "OK".

9. Tarkista sovelluksen vaatimat oikeudet ja jatka asennusta.

10. Valmista tuli!

Mistä tässä ominaisuudessa on kyse? Miten se toimii?

Aptoide toimii sillä periaatteella, että Aptoideen voi lisätä myös toisten käyttäjien tekemiä sovelluskauppoja. Aptoide on siis oikeastaan kokoelma sovelluskauppoja. Ajatuksena tämän takana on tietenkin sovelluksien saatavuuden maksimoiminen. Näitä sovelluskauppoja voi lisätä omaan Aptoide-sovellukseen, jolloin jatkossa Aptoide hakee heti myös näistä sovelluskaupoista.