The Other Half -ongelmien vianmääritys ja ongelmanratkaisu

Jolla -

The Other Half (TOH) on älykuori, joka on suunniteltu muuttamaan Jolla laitteesi ulkonäköä ja äänimaailmaa. Tämän artikkelin tarkoitus on auttaa tilanteissa, kun The Other Half ei tunnu toimivan.

The Other Halfin käyttöönotto

Esivalmistelut:

1. Asenna Jolla-tili puhelimeesi
Jotta saisit TOH:in sisällön käyttöösi, sinulla pitää olla Jolla-tili asennettuna puhelimeesi. Jos et ole varma, onko sinulla Jolla-tiliä puhelimessasi, voit tarkistaa asian menemällä "Asetukset > Tilit". Lue lisää Jolla-tilistä ja sen lisäämisestä täältä.

2. Yhdistä Jolla internetiin
Ennen TOH:in liittämistä laitteeseesi varmistu siitä, että Jollallasi on toimiva internet-yhteys.

The Other Half -sisällön aktivoiminen

1. Kiinnitä The Other Half -kuori puhelimeesi.
2. Odota hetkinen. Laitteesi pitäisi värähtää, siitä pitäisi kuulua ääni ja ruudulle pitäisi ilmaantua asennusikkuna.

Asennusikkunassa on (+) –symboli. Sitä painamalla lataat ja aktivoit kuoren Tunnelman.

Valmista tuli!

Asennettujen Tunnelmien tarkasteleminen

Nähdäksesi laitteellesi asennetut Tunnelmat avaa "Galleria > Tunnelma"

Klikkaa tätä ja lue, miten Tunnelmia käytetään ja muokataan.

Saan asennuksen aikana virheviestin!

Lue saamasi virheviesti huolellisesti. Virheviesti on kahdella rivillä, joissa ylemmässä lukee todennäköisesti "Ongelma Kaupassa"/“Problem with store”, mutta alempi rivi on varattu yksityiskohtaisemmalle virheviestille.

Tyypillinen virheviesti on:

"Tämä Other Half ei toimi":
Tässä tapauksissa Jolla Store ei tunnista kuorta, ja siitä seuraa tämä virheviesti. Lähetä meille tukipyyntö ja konfiguroimme kuoren järjestelmäämme.
Sisällytä viestiisi TOH:in 14-merkkinen tunniste eli NFC-tagi. Se löytyy valikosta "Asetukset > Järjestelmä > Laitteen tiedot" kohdasta The Other Half.

Kaikissa tapauksissa voit kokeilla myös seuraavaa:

1. Käynnistä puhelimesi uudelleen ja odota hetki.
2. Jos mitään ei tapahdu, avaa Galleria ja Tunnelma -kansio. Jos näet TOH:isi Tunnelman, kosketa sitä ja varmista, että se on merkattu suosikiksi (oikealla näkyvä tähti on valkoisena).
3. Valitse sitten ylhäältä löytyvästä vetovalikosta "Ota tunnelma käyttöön"

Jos et näe Tunnelmaa Galleriassa, sammuta laite, ota takakuori irti, odota hetkinen ja käynnistä laitteesi ilman takakuorta. Kiinnitä kuori vasta, kun laitteesi on täysin käynnistynyt.

Jos kokeilit tätä ja ongelma jatkuu silti, lähetä meille tukipyyntö. Sisällytä viestiisi TOH:in 14-merkkinen tunniste (NFC-tagi; löytyy valikosta "Asetukset > Järjestelmä > Laitteen tiedot" kohdasta "The Other Half").

En saa mitään virheviestiä, kuori ei vain toimi!

1. Käynnistä puhelimesi uudelleen ja odota hetki.
2. Jos mitään ei tapahdu, avaa Galleria ja sen Tunnelma-kansio. Jos näet TOH:isi Tunnelman, kosketa sitä ja varmista, että se on merkattu suosikiksi (oikealla näkyvä tähti on valkoisena).
3. Valitse sitten ylhäältä löytyvästä vetovalikosta "Ota tunnelma käyttöön"

Jos et näe Tunnelmaa Galleriassa, sammuta laite, ota takakuori irti, odota hetkinen ja käynnistä laitteesi ilman takakuorta. Kiinnitä kuori vasta, kun laitteesi on täysin käynnistynyt.

Jos kokeilit tätä, ja ongelma jatkuu, lähetä meille tukipyyntö. Sisällytä viestiisi TOH:in 14-merkkinen tunniste eli NFC-tagi. Se löytyy valikosta "Asetukset > Järjestelmä > Laitteen tiedot" kohdasta "The Other Half".

Huomaa: Valkoisen kuoren “Snow White” -tunnelmassa on vain taustakuva, mutta ei uusia järjestelmä-ääniä.