Mikä on Open Repos?

Jolla Care -

OpenRepos on sovellusten jakelijayhteisö, jota Jolla ei tue. Tämä yhteisö tekee sovelluksia myös SailfishOS-käyttöjärjestelmälle (Jolla-puhelimen käyttöjärjestelmä), mutta nuo sovellukset eivät välttämättä täytä kaikkia SailfishOS:n laatuvaatimuksia tai saattavat käyttää sellaisia SailfishOS:n palveluita, joita niiden ei ole lupa käyttää. Nämä sovellukset _saattavat_ aiheuttaa Jollaan virhetoimintoja. Siksi emme suosittele niiden käyttöä.

Voit asentaa Jollaan sopivia sovelluksia Jollan Kaupasta (engl. Store).

Jos et tiedä, mikä OpenRepos (https://openrepos.net/) on, etkä ole asentanut Warehouse-nimistä sovellusta Jollaasi, silloin asia on kohdaltasi kunnossa. Open Repos -sovellukset eivät ilmesty puhelimeen vahingossa, vaan vain jos ne varta vasten asentaa puhelimeen.

Jos puhelimessasi on versiota 1.0.4.20 vanhempi SailfishOS-ohjelmisto, ja olet asentanut Warehouse-sovelluksen (eli käytät ns. OpenRepos-sovelluksia), poista kaikki OpenRepos-repositoriot ennen kuin yrität päivittää puhelimesi ohjelmistoversion. Muutoin saatat rikkoa puhelimesi. Lue poisto-ohjeet osoitteesta official-announcement-important-steps-to-do-before-updating (englanniksi).