Osittaisen varmuuskopion palauttaminen käsin

Jolla Care -

On aina suositeltavaa varmuuskopioida laitteensa sisältö säännöllisin väliajoin, ja tallentaa se muistikortille.

Joskus kun laite palaa huollosta, huoltoyhtiö saattaa ilmoittaa, ettei se suosittele varmuuskopion palauttamista laitteeseen. Tällaisissa tapauksissa on kuitenkin mahdollista palauttaa varmuuskopio vain osittain, jolla ennaltaehkäistään varmuuskopion palauttamisesta mahdollisesti seuraavat ongelmat.

Osittaisen varmuuskopion palauttaminen

Varmuuskopiotiedostosta on mahdollista palauttaa ainoastaan kuvat ja yhteystiedot (eli puhelinnumerot), jos tarkoitus on välttää koko varmuuskopiotiedoston palauttamista. Muita tietoja ei tällä hetkellä ole mahdollista palauttaa ilman, että palauttaa koko varmuuskopiotiedoston.

HUOM: Ohjeet perustuvat olettamukseen, että laitteesi muisti on täysin tyhjentynyt ja että sinulla on olemassa oleva varmuuskopio SD muistikortillasi, joka on otettu ennen laitteen tyhjenemistä (esim. osana huoltoa).

Esivalmistelut

1) Asenna File Browser -sovellus puhelimeesi.

2) Mene sitten Asetukset > Järjestelmä > Varmuuskopio. Valitse vetovalikosta "Palauta muistikortilta". Tämä siirtää varmuuskopiotiedoston muistikortilta puhelimen muistiin. Älä kuitenkaan palauta mitään varmuuskopiota, joka on listattu ruudun alalaidassa. Poistu Varmuuskopio-sovelluksesta.

3) Avaa File Browser -sovellus. Valitse "Asetukset" vetovalikosta ja aktivoi "Näytä piilotiedostot" -vaihtoehto.

4) Mene File Browserilla Koti-kansioon (/home/nemo). Etsi kansio ".vault"  - se sisältää vaiheessa 2 SD-kortilta palautetun varmuuskopion sisällön.

Yhteystietojen noukkiminen varmuuskopiosta

1. Napauta kansiota ".vault", napauta sitten kansiota People ja sen jälkeen kansiota "data". Huomaa tiedosto "all.vcf". Se sisältää kaikki yhteystiedot, jotka eivät synkronoituneet verkkopalvelusta laitteellesi, ja jotka näkyivät Henkilöt -sovelluksessa sillon, kun teit varmuuskopion.
  2. Paina pitkään tiedoston "all.vcf" päällä ja valitse "Kopioi".
  3. Mene takaisin Koti-kansioon pyyhkäisemällä kolme kertaa oikealle. Valitse sitten vetovalikosta 'Paste(1)'. Nyt yhteystietosi ovat puhelimesi muistissa. Tietokoneeseen liittettynä tämä Jollasi muisti näkyy nimellä nimellä "Phone Memory".
  4. Avaa sitten Asetukset > Sovellukset > Henkilöt
  5. Napauta tekstiä "Yhteystietotiedostosta". Jolla näyttää sinulle, että se on löytänyt all.vcf-tiedoston. Napauta tiedostoa tuodaksesi sen sisältämät yhteystiedot Henkilöt-sovellukseen.

Kuvien noukkiminen varmuuskopiosta

1. Napauta ".vault"-kansiota, napauta sitten Gallery-kansiota ja sitten kansiota "blobs". Huomaa kansio Pictures. Se sisältää kaikki kuvat, jotka sinulla oli Galleria -sovelluksessa näkyvillä varmuuskopion tekemisen aikaan.
  2. Paina pitkään kansion Pictures päällä. Valitse "Kopioi".
  3. Mene takaisin Koti-kansioon.
  4. Napauta kansiota Pictures.
  5. Valitse sitten vetovalikosta ylhäältä 'Paste(1)'. Kuvat kopioituvat nyt kansioon /home/nemo/Pictures/Pictures. Tämän jälkeen ne näkyvät taas Galleria -sovelluksessa.