Ohjelmiston päivittäminen varhaisista SailfishOS versioista uusimpaan - vianratkontaa ja vinkkejä

Jolla Care -

Jos sinun Jolla-puhelimessasi on nyt jokin seuraavista varhaisista SailfishOS-versioista 0.99.5.11, 1.0.0.5 tai 1.0.1.10, silloin OS:n päivitys viimeisimpään versioonsa tapahtuu väliversion 1.0.2.5 kautta.

1. Etsi päivityksiä tavalliseen tapaan. Puhelin tarjoaa päivitystä versioon 1.0.2.5. On suositeltavaa hakea päivitys käyttäen WLAN ja kääntää mobiilidata kokonaan pois päältä. Tarkista myös ensin Jolla-tilisi toimivuus asentamalla jokin sovellus Jollan Kaupasta. Vasta sen jälkeen aloita SailfishOS:n päivitys. Jos päivityksen lataus puhelimeen seisahtuu ja/tai näet huomatuksen "Ongelmia Kaupassa", tarkista Internet-yhteys uudelleen. Yritä sitten taas ladata päivitys. Jos päivitys ei edelleenkään onnistu, on parasta palauttaa tehdasasetukset puhelimeen ensin, ja yrittää sitten uudelleen. Lue tehdasasetusten ohje.

2. Heti kun 1.0.2.5 on asennettu puhelimeen, etsi jälleen päivitystä. Tällä kerralla puhelin tarjoaa versiota 1.1.2.16. Kun tämä versio on asennettu, seuraavaksi Jolla tarjoaa viimein viimeisintä SailfishOS-versiota. Lataa se ja asenna. Kun puhelin on käynnistynyt uudelleen, tarkista SailfishOS:n versio valikosta "Asetukset > Järjestelmä > Laitteen tiedot". On tunnettua, että joskus tämä päivitys epäonnistuu ja puhelimessa on edelleen 1.0.2.5, vaikka kaikki näyttikin menevän hyvin. Tässä tapauksessa aloita tämän 2-kohdan alusta uudelleen. Toinen yritys toimii ja päivittää puhelimen.