Miten lisään soittoääniä tai muita merkkiääniä Jollaan?

Jolla -

Jotta voisit käyttää omaa musiikkikappaletta tai muuta äänitettä soittoäänenä tai merkkiäänenä Jollassasi, äänitiedostosi pitää olla soitettavissa Jollan Media-sovelluksessa eli sen tulee muodoltaan sopia johonkin tuetuista audiokoodekeista.

Suosittelemme että muokkaat äänitiedostoja tietokoneellasi ennen niiden siirtämistä Jollaasi. Soittoäänitiedostosi voivat sijaita puhelimelimesi muistissa tai SD-kortissa.

Lukeaksesi lisää tiedostojen siirtelemisestä Jollasi ja tietokoneesi välillä, lue tämä.

Soittoäänen valitseminen Tunnelmaa varten

• Avaa Galleria > Tunnelma
  • Kosketa sitä Tunnelmaa, jonka ääniä haluat muokata
  • Tee tästä tunnelmasta suosikkisi (jos ei jo ole) koskettamalla tähteä. Valinnat "Ulkonäkö" ja "Äänet" ilmaantuvat nyt:
  • Kosketa kohtaa "Äänet"
  • Kosketa kohtaan 'Soittoääni' (tai mikä muu tahansa ääni, jonka haluat vaihtaa):
  • Kosketa 'Valitse kappaleista'
  • Kosketa haluamaasi kappaletta (voit etsiä sitä kirjoittamalla muutaman alkukirjaimen) - Jolla alkaa soittaa tuota kappaletta
  • Jos haluat valita sen soittoääneksi, sipaise ruutua vasemmalle (tai kosketa 'Hyväksy' oikeassa yläkulmassa)
  • Vedä alasvetovalikko ja valitse komento 'Ota tunnelma käyttöön'.

Huomaa:

Suunnittelunsa mukaisesti SailfishOS:ssä on kaksi valikkoa äänten valitsemiseksi: yksi on yllä kuvattu Galleria > Tunnelma ja toinen on sivulla Asetukset > Järjestelmä > Äänet ja palaute. Viimeksi mainittu sisältää ns. oletusäänet - ne ovat voimassa ensi käynnistyksestä lähtien niin kauan kuin mitään Tunnelmaa ei ole käytössä. Kun jokin Tunnelma tulee käyttöön, sen äänet korvaavat nuo oletusäänet.