Mitä media-, musiikki ja videotiedostomuotoja Jolla tukee?

Jolla Care -

Taustaa

Tässä artikkelissa mainittujen mediatiedostojen soitto ja käyttö vaatii tiettyjä ominaisuuksia sekä itse laitteelta että Sailfish OS -ohjelmistolta. Vaikka Sailfish OS tukisikin jotakin mediaformaattia, saattaisi olla, että laite ei tue, minkä seurauksena kyseistä mediatiedostoa ei voisi käyttää.

Kaikki mediakoodekit (mediamuodot) eivät ole ilmaisia vaan edellyttävät lisenssiä. Tämä saattaa estää niiden käytön.

Sailfish OS:n tukemat multimediaformaatit

Tämä on lista Sailfishin tukemista videon, kuvien ja äänen koodekeista.

Audio- ja videoformaatit, joita Sailfish OS nyt tukee (3.2.1), on lueteltu kappaleessa Format support nettisivulla https://sailfishos.org/wiki/Multimedia.

Kuvat:
JPEG, PNG, GIF

Vain tiedostot, jotka käyttävät näitä koodekkeja näkyvät Jollan sovelluksissa. Media-sovelluksessa näkyvät äänitiedostot, ja kuva- ja äänitiedostot Galleria-sovelluksessa.