Jolla Puhelin: 4G (LTE) -tuki tiedonsiirtoa varten

Jolla Care -

Saapunki 1.0.7.16 päivityksessä lisäsimme 4G (LTE) -tuen tiedonsiirtoa varten. Jollan 4G toimii niissä maissa, jotka ovat ITU1-alueella.

Saadaksesi 4G-nopeudet käyttöösi sinun tulee:
* Varmistaa operaattoriltasi, että olet tilannut 4G-palvelun
* Sinulla on 4G:tä tukeva SIM-kortti
* Olet asettanut Jollasi suosimaan 4G-verkkoja asetuksien kohdassa Asetukset > Järjestelmä > Matkapuhelinverkko.

4G-tuki on vain tiedonsiirtoa varten, eli Jolla siirtyy käyttämään 3G- tai 2G-verkkoja puheluiden ajaksi.

Huom: Jollassa ei ole tukea 4G:lle Intiassa. Tämä johtuu siitä, että Jollan tukemat LTE-taajuuskaistat käyttävät FDD-tekniikkaa, kun taas intialaisten operaattorien tarjoamat LTE-taajuuskaistat edellyttävät TDD-tekniikkaa.