Miten saan musiikkia Media-sovellukseen?

Jolla -

Musiikin siirtäminen Media-sovellukseen edellyttää, että olet ladannut kyseisen sovelluksen Jolla-kaupasta.

Voit lisätä musiikkia Jolla-laitteeseesi joko laitteen massamuistiin tai laitteessasi olevalle mikro-sd muistikortille. Muistikortti voi olla kapasiteetiltaan korkeintaan 32 gigatavua, ja sen tulee olla alustettu FAT32-muotoon (lue tästä lisää täältä).

Ohjeet Windows ja Linux -tietokoneille

• Liitä Jollasi USB-kaapelia käyttäen tietokoneesi
  • Valitse Jollastasi 'PC-yhteys' ruudulle ilmestyvästä yhteysvalikosta
  • Laitteesi ilmestyy tietokoneellesi laitenimellä 'Sailfish'
  • Laitteen Sailfish alta löytyy pääkansiot Mass storage (laitteen massamuisti) ja SD Card (muistikortti)
  • Pääkansion Mass storage alla on valmiina kansio Music, mutta voit toki luoda sinne omia kansioitasikin. Media-sovellus löytää niissäkin olevan musiikin. Vastaavasti voit luoda kansioita SD Card -pääkansioon.
  • Kopioi haluamasi mp3-tiedostot tietokoneeltasi johonkin laitteen tai muistikortin kansioon.
  • Tarkista PC:llä, että tiedostot näkyvät kohdekansioissaan.
  • Irrota USB-kaapeli laitteestasi sitten, kun olet varma, että kopiointi on valmis.
  • Siirrettyjen tiedotojen indeksointi voi kestää pari minuttia. Odota.
  • Nyt sinulla on haluamasi tiedostot Jollassasi, ja ne löytyvät Media-sovelluksesta.

Huomautus musiikkitiedostoista ja varmuuskopioista

SailfishOS ei nykyisellään sisällytä musiikkitiedostoja Varmuuskopioihin. Siksi suosittelemme, että pidät musiikkisi tallessa SD-kortilla, josta Media-sovellus löytää ja voi soittaa niitä yhtä hyvin. Jos sinulla on musiikkia laitteen muistissa, huolehdi siitä, että sinulla on kopio niistä tallessa muualla.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Miten lisään soittoääniä tai muita merkkiääniä Jollaan?

Miten muutan soittoääntä ja muita merkkiääniä?

Mitä media-, musiikki ja videotiedostomuotoja Jolla tukee?

Millaisia SD-kortteja ja tiedostojärjestelmiä Jolla tukee?