Miten estän vahinkopuhelut puheluhistoriasta?

Jolla Care -

Avaa Asetukset > Sovellukset > Puhelin, ja etsi kohta "Soitto saman tien".

• Kun tämä toiminto on PÄÄLLÄ, voit koskettaa puheluhistoriassa näkyvää numeroa tai nimeä kerran, ja Jolla soittaa heti puhelun tuohon numeroon. Tämä on oletusasetus.
  • Kun tämä toiminto on POIS PÄÄLTÄ, puheluhistoriassa näkyvän numeron tai nimen koskettaminen vie sinut tuon yhteystiedon osoitekorttiin. Nyt sinulla on mahdollisuus soittaa yhteystiedolle (ja valita, mihin mahdollisista useammista numeroista), lähettää hänelle tekstiviesti tai sähköpostia.