Miten siirrän yhteystietoni iPhonesta käyttäen Windows -tietokonetta?

Jolla -

Yksinkertaisin tapa saada yhteystiedot iPhonesta Jollaasi on ladata yhteystiedot iCloudista tietokoneellesi, ja siirtää ne sieltä Jollaasi. Tämä artikkeli neuvoo sinua tekemään tämän.

Pre-requisites:

• Sinulla pitää olla käytössä oleva Apple ID
  • Olet konfiguroinut iPhonen synkronoimaan osoitetiedot iCloudiin

Huom: jos olet epävarma siitä, onko synkronointi iCloudiin päällä, mene tietokoneellasi osoitteeseen www.icloud.com, ja kirjaudu sisään Apple ID-tunnuksillasi. Jos iCloud herjaa ettei sinulla ole laitteita jotka synkronoivat iCloudiin, paina "Lisätietoja".

Huom: Jos et tiedä mikä Apple ID käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi on, mene tietokoneellasi osoitteeseen www.icloud.com, ja yritä sisäänkirjautumista. Seuraa sitten ruudun ohjeita salasanan ja käyttäjätunnuksen palauttamiseksi.

Vaihe #1: Vie kontaktisi vCard-muotoon:

• Avaa Macillä Yhteystiedot -sovellus
  • Valitse kontakteistasi ne, jotka haluat siirtää Jollaasi
  • Paina Ctrl pohjaan ja napauta hiirtä valittujen yhteystietojen päällä. Valitse "Vie vCard..."
  • Nimeä tiedosto miten haluat (esim. osoitekirjani) ja valitse minne tiedosto tallennetaan (esim. Dokumentit) ja paina 'Tallenna'

Vaihe #2:

Kun käytössä on Windows -tietokone, ja yhteystiedot siirretään USB-kaapelin avulla:

1. Yhdistä Jolla tietokoneeseesi USB-kaapelilla. Valitse "PC-yhteys" Jollasi ruudulta. Odota hetki että Windows asentaa tarvitsemansa ajurit. Joskus laite pitää liittää muutaman kerran ennenkuin puhelimesi näkyy "Sailfish" -laitteena tietokoneellasi. Valitse Sailfish laitteen avattuasi "Phone Memory".
  2. Käyttäen Resurssienhallintaa PC:lläsi, kopioi .vcf -tiedosto kohtaan Phone Memory. Tiedostoa ei pidä laittaa mihinkään kansioon.
  3. Kun tiedoston siirto on valmis, irroita puhelimesi tietokoneestasi.
  4. Valitse sitten Jollassa Asetukset > Sovellukset > Henkilöt. Kosketa tekstiä “Yhteystietotiedostosta” otsikon 'Tuo yhteystietoja' alla.
  5. Valitse siirtämäsi .vcf -tiedosto. Jolla tuo nyt yhteystiedot tiedostosta Henkilöt-sovellukseen.
  6. Jolla ilmoittaa onnistuneesta siirrosta.

Valitse "Näytä yhteystiedot” nähdäksesi tuodut yhteystiedot Henkilöt sovelluksessa. Valmista tuli!

Kun käytössä on Windows -tietokone, ja yhteystiedot siirretään Bluetoothin yli:

• Kun olet kirjautunut iCloudiin, valitse Yhteystiedot
  • Etsi vasemmasta alakulmasta hammasrataspyörä, ja paina sitä.
  • Valitse esille tulevasta valikosta "Valitse kaikki”
  • Paina hammasrataspyörää taas, ja valitse sitten "Vie vCard…”
  • Seuraavaksi selaimesi pyytää sinua lataamaan tiedoston. Kiinnitä huomiota siihen, minne tallennat tiedoston, koska sitä tarvitaan seuraavassa vaiheessa.

Valitse Jollastasi Asetukset icon-launcher-settings.png
  • Valitse ‘Yhteydet’ otsikon alta "Bluetooth"
  • Aktivoi Bluetooth
  • Aktivoi Bluetooth tietokoneellasi
  • Jollan Bluetooth sivulla: Vedä näkymää alaspäin ja valitse "Etsi laitteita"
  • Näet listan kaikista laitteista joihin voit yhdistää. Valitse tietokoneesi tästä listasta.
  • Jollasi ja tietokoneesi pyytää sinua hyväksymään yhteyden muodostamisen.
  • Bluetooth-yhteyden pitäisi nyt olla muodostunut laitteiden välille.
  • Tietokoneellasi, klikkaa Bluetooth ikonia oikeassa alareunassa ja valitse 'Send a File'
  • Valitse tiedostoksi .vcf -tiedosto ja paina "Send"
  • Hyväksy tiedoston vastaanottaminen Jollallasi
  • Valitse sitten "Asetukset" Jollallasi
  • Valitse sitten "Sovellukset" ja sitten "Henkilöt"
  • Valitse otsikon 'Tuo yhteystietoja' alta kohta "Yhteystietotiedostosta" ja valitse juuri Jollalla vastaanottamasi tiedosto.
  • Nyt kaikki yhteystiedot .vcf -tiedostosta on tuotu Henkilöt-sovellukseen.
  • Valitse "Näytä kaikki yhteystiedot" nähdäksesi tuodut yhteystiedot.
  • Kun olet valmis, muista laittaa Bluetooth pois päältä asetuksista.