Miten siirrän yhteystietoni Android puhelimesta Jollaan?

Jolla -

Tämä artikkeli kertoo sinulle miten siirtää yhteystiedot Android-laitteesta Jollaan käyttäen Bluetoothia.

Huom: Android nojaa vahvasti Google tiliin, joten useimmilla Android käyttäjillä on sellainen asennettuna puhelimeensa. Tämän saman tilin lisääminen Jollaan on tästä syystä useimmille käyttäjille helpoin tapa siirtää yhteystietoja Jollaan. Lisää Google tilisi valitsemalla Asetukset > Tilit > "Lisää uusi tili". Lukeaksi tästä lisää, mene tänne.

Esivalmistelut:

Vie ("Export") kaikki kontaktit Android -puhelimesta .vcf -tiedostoksi:

• Android -puhelimellasi: mene osoitekirja-sovellukseesi, valitse siellä "Valinnat" (Options/Settings) - etsi kohta "Tuo/Vie" (Import/Export) - ja "Vie" (Export) tiedot puhelimesi muistiin TAI muistikortille (Export to SD card) jos sinulla on sellainen Android puhelimessasi.
  • Kun olet valmis, avaa Tiedostojen hallinta ohjelmasi - Valitse sieltä näkymään kaikki tiedostot (All Files) - ja valitse Puhelimesi muisti (Device storage) TAI jos veit yhteystiedot muistikortille, valitse muistikortti (SD memory card).

Jaa yhteystiedot Bluetoothin yli

• Valitse luomasi yhteystietotiedosto (usein sen nimi on contacts.vcf tai 0001.vcf)
  • Jaa tiedosto käyttäen Bluetoothia, painamalla "Jaa" (Share) -näppäintä ja valitse Bluetooth.
  • Valitse Bluetooth-laitteista Jollasi
  • Yhteystiedot lähetetään nyt Jollaasi
  • Jollasi ruudulla: hyväksy tuleva siirto.

Tuo vastaanotetut yhteystiedot puhelimeesi:

• Jollallasi: avaa "Asetukset" > "Sovellukset > ja valitse "Henkilöt" -sovellus.
  • Otsikon 'Tuo yhteystietoja' alla, valitse "Yhteystietotiedostosta" ja valitse äsken Jollallasi vastaanottamasi tiedosto (sen nimi on todennäköisesti contacts.cvf tai 0001.cvf)
  • Nyt kaikki yhteystiedot tuodaan Jollasi osoitekirjaan Henkilöt -sovellukseen.
  • Napauta kohtaa "Näytä yhteystiedot" nähdäksesi yhteystiedot Henkilöt -sovelluksessa.