Miten siirrän yhteystietoni Lumiasta Jollaan?

Jolla -

Seuraavat ohjeet on testattu toimiviksi Windows Phone 8 sukupolven Lumia laitteiden kanssa (esim. Lumia 1020, Lumia 920, Lumia 820 ja Lumia 520). Huom.: näiden ohjeiden pitäisi toimia myös Windows Phone 7 laitteiden kanssa, mutta jos ohjeet eivät toimi, selaa sivua alemmas vaihtoehtoiseen tapaan siirtää yhteystiedot.

Alkuvalmistelut:

• Sinulla pitää olla Lumiassasi käytössä Microsoft-tili (aiemmin Windows Live ID tai Hotmail). Voit tarkistaa Microsoft-tilille synkronoituneet tietosi osoitteessa http://contacts.live.com

Tiedonsiirron aloittaminen käyttäen Exchange synkronointia

Kun asennat Microsoft-tilisi Jollaan Exchange -tilinä, Microsoft tililtäsi siirtyy Jollaan:

• Yhteystiedot
  • Kalenterit

Ohjeet:

0. Varmistu siitä, että Jollasi on yhteydessä Internetiin.

1. Varmista että Jolla-puhelimeesi on asenenttuna Microsoft Exchange-tuki:
Avaa Jolla kauppa, ja kirjoita hakuun "Microsoft", ellet satu huomaamaan Microsoft Exchange sovellusta kaupan etusivulla. Valitse Microsoft Exchange sovellus, ja asenna se jos se ei ole vielä asennettuna.

2. Kun Exchange on asentunut, valitse Jollastasi "Asetukset" ja "Tilit"

3. Vedä ruutua keskeltä alaspäin ja valitse vetovalikosta "Lisää tili"

4. Valitse "Microsoft Exchange" ja paina "Hyväksy"

5. Käyttäjätietojen määrittäminen:
a) Kohdassa "Anna sähköpostiosoite" kirjoita Microsoft-tilisi sähköpostiosoite
b) Kohdassa "Anna käyttäjätunnus" kirjoita Microsoft-tilisi sähköpostiosoite kokonaisuudessaan
c) Kirjoita salasanasi salasanakenttään
d) Toimialue-kentän voi jättää tyhjäksi
e) Paina yläreunasta "Hyväksy" ja odota hetkinen.

Jolla noutaa loput tarvitsemasi asetukset automaattisesti, mutta jos kohtaan tässä ongelman, voit kokeilla asetusten asettamista myös käsin:

Palvelimen osoite: m.hotmail.com
Palvelimen portti: 443
Suojattu yhteys: kyllä

6. Jolla pyytää sinua valitsemaan, mitä kaikkea haluat synkronoida tililtäsi ja milloin. Paina valinnat tehtyäsi "Tallenna".

7. Tarkkaile Henkilöt-sovellustasti, yhteystietojesi pitäisi ilmaantua sinne hetken kuluttua.

Yhteystietojen siirtäminen Windows Phone 7 sukupolven Lumiasta

Seuraavat ohjeet on testattu toimivan Windows Phone 7 sukupolven Lumioiden kanssa (Lumia 610, Lumia 710, Lumia 800 ja Lumia 900).

Alkuvalmistelut:

• Hae Marketplacesta Contacts share -sovellus.

Tiedonsiirron aloittaminen:

• Parita molemmat laitteet Bluetoothilla.
  • Lumiallasi; valitse yksi tai korkeintaan 15 yhteystietoa Contacts share ohjelmassa, ja siirrä ne Jollaan.
  • Jollallasi; hyväksy kaikki siirrot yksitellen
  • Siirretyt tiedostot näkyvät Jollasi Tapahtumat-näkymässä.
  • Napauta siirrettyjä yhteystietoja saadaksesi ne Henkilöt-sovellukseen.

Huom.!

Lumia yhteystiedoissa voi olla tietoja, jotka eivät siirry täysin Jollaan!