Miten siirrän Yhteystiedot Symbian S3 laitteesta?

Jolla -

Tässä artikkelissa on listattuna useita keinoja yhteystietojen siirtämiseen Symbian^3 laitteelta (esim. N8-00, E7-00 ja C7-00) Jollaan.

Yhteystietojen siirtäminen Bluetoothin yli

Menetelmä #1:

SailfishOS-päivitys 1.0.4.20 toi mukanaan Jollaan sovelluksen, joka hoitaa kontaktien haun toisesta laitteesta automaationa Bluetoothin yli. Tämä ei toimi kaikkien puhelimien kanssa, mutta jos toimii Symbian -laitteesi kanssa, se olisi helppo tapa siirtää tiedot.

1. Laita Bluetooth päälle Symbian -laitteellasi, ja varmista että se on muille laitteille näkyvillä.
2. Valitse Jollallasi Asetukset > Järjestelmä > Bluetooth-synkronointi
3. Seuraa näytön ohjeita

Menetelmä #2:

Tämä menetelmä voi olla ensimmäistä menetelmää työläämpi, koska tällä keinolla jokainen siirretty yhteystieto pitää hyväksyä erikseen Jollalla ennenkun se näkyy Henkilöt-sovelluksessa:

• Parita molemmat laitteet Bluetoothilla
  • Symbian laitteellasi: valitse kaikki yhteystiedot Osoitekirjassa valitsemalla "Valinnat > Valitse > Valitse kaikki."
  • Valitse "Lähetä yhteystietokorttina" valikossa "Valinnat"
  • Valitse "Bluetooth" siirtomenetelmäksi.
  • Valitse Jollasi listatuista Bluetooth-laitteista. Jos et näe Jollasi, etsi lisää laitepareja.
  • Kun siirto alkaa, sinun täytyy hyväksyä jokainen yhteystieto erikseen.
  • Kun siirrot ovat valmiita, kaikki siirretyt yhteystiedot näkyvät Jollasi Tapahtumanäkymässä.
  • Kosketa ilmoitusta siirrosta nähdäksesi tuon yhteystiedon Henkilöt-sovelluksessa.

Yhteystietojen siirto PC:n ja Nokian PC Suite -ohjelman avulla

Jos sinulla on Windows PC:ssä Nokia PC Suite -ohjelma asennettuna (Nokia PC Suite for Mac ei välttämättä tue viimeisimpiä OS X versioita), voit sen avulla siirtää kontaktisi PC:n muistiin. Tällä menetelmällä kontaktien kaikki tiedot säilyvät.

Tallenna Nokia PC Suitella puhelimen yhteystiedot vCard (.vcf) -muodossa PC:n hakemistoon C:\Kontaktini. Avaa sitten Windowsin komentokehote (kirjoita cmd Käynnistä-valikon hakukenttään => musta komentoikkuna ilmestyy). Anna siellä komennot:

cd C:\Kontaktini

copy *.vcf KAIKKI.vcf

Kytke sitten Jolla USB-kaapelilla PC:hen "PC-yhteys" -tilassa. Puhelin näkyy Sailfish-laitteena PC:llä. Sailfish-laitteessa näkyy kansio Phone Memory (ja SD-kortti, jos se on laitettu puhelimeen). Kopioidaan edellä luotu tiedosto KAIKKI.vcf Phone Memoryyn.

Irroita Jolla PC:stä. Jollan valikossa Asetukset > Sovellukset > Henkilöt näet nyt kohdan "Yhteystietotiedostosta". Kosketa sitä, ja sitten näkyvää riviä "KAIKKI.vcf". Kontaktit siirretään heti Henkilöt-sovellukseen.

Yhteystietojen tallentaminen SD-kortille S3 -laitteellasi, ja niiden noutaminen sieltä Jollalla

Jos Symbian -laitteessasi on SD-muistikortti, voit tallentaa kontaktisi mikro-SD-kortille (alustettu FAT32-muotoon), ja siirtää ne sieltä Jollaasi. Tällä menetelmäläl kontaktien kaikki tiedot säilyvät.

Seuraava ohje on kopioitu nettisivulta: http://www.justin.my/2011/04/how-to-transfer-contact-from-nokia-to-android/

Symbian -laitteellasi:

-- Press ‘Contact’, Options -> Mark/Unmark -> Mark All
[Paina 'Yhteystieto', Valinnat -> Valitse/Poista -> Valitse kaikki]

-- Options -> Copy -> To Memory Card
[Valinnat -> Kopioi -> Muistikortille]

-- It may display ‘Remove existing contacts from memory card?’, press ‘Yes’

[Voi kysyä, poistetaanko kortilla jo olevat yhteystiedot. Vastaa 'kyllä']

-- All your contacts will save in your SD card, by (contact-name.vcf) files.

[Kaikki yhteystietosi tallennetaan SD-kortillesi tiedostoina kontaktin-nimi.vcf]

Siirrä SD-kortti Symbian -laitteesta Jollaan. Käynnistä Jolla. Koska haluamme niputtaa kontaktit, siirrämme ne ensin PC:hen. Luo PC:ssä hakemisto C\:Kontaktini.

Kytke Jolla USB-kaapleilla PC:hen "PC-yhteys" -tilassa. Puhelin näkyy Sailfish-laitteena PC:lle. Sailfish-laitteessa näkyy kansio Phone Memory ja SD-kortti. Klikkaa PC:ssä kohtaa SD-kortti (nimi voi vaihdella) ja etsi kontaktit sieltä. Kopioi kontaktit hakemistoon C\:Kontaktini.

Avaa Windowsin komentotila (kirjoita cmd Käynnistä-valikon hakukenttään => musta komentoikkuna ilmestyy). Anna siellä komennot:

cd C:\Kontaktini

copy *.vcf KAIKKI.vcf

Kopioidaan edellä luotu tiedosto KAIKKI.vcf Sailfish-laitteen Phone Memoryyn. Irroita Jolla PC:stä. Jollan valikossa Asetukset > Sovellukset > Henkilöt näet nyt kohdan "Yhteystietotiedostosta". Kosketa sitä, ja sitten näkyvää riviä "KAIKKI.vcf". Kontaktit siirtyvät heti Henkilöt-sovellukseen.