Yandex-tilin kiertotie

Jolla Service and Support -

Jos sinulla on ongelmia kirjautua Yandexiin, voit kokeilla seuraavaa:

• Luo Yandex-tili Yandex.Store-sovelluksen ulkopuolella käyttäen tietokoneen selainta: mene osoitteeseen https://passport.yandex.com/. Tässä uotuja tilitunnuksia voidaan sen jälkeen käyttää JOlla-puhelimen Yandex.Store-sovelluksessa
  • Aseta puhelimesi kieleksi englanti (ensimmäistä kirjautumista varten)
  • Valitse Internet-yhteys WLAN-verkon kautta, jos mahdollista.

TÄRKEÄÄ:
Huomaa, että jos luot tilisi suoraan puhelimen Yandex.Store-sovelluksessa, sinua pyydetään täyttämään tiedot salasanan palautusta varten. Käyttäjälle annetaan kaksi vaihtoehtoa, joko 1) turvakysymys tai 2) salaisen koodin lähetys SMS-viestillä puhelimeen. Sinun tulee valita vaihtoehto 1) eli turvakysymys, koska Yandex.Store-sovellus ei pysty lähettämään SMS-viestejä ulkomaisen maatunnuksen puhelinnumeroihin (esim. +358). Tämä on tunnettu ongelma, jonka Yandex korjaa.