Miten asennan Android-sovelluksia Yandexista?

Jolla -

Valmistelut

• Avaa Jollan Kauppa
  • Asenna sovellus 'Android-tuki'.
  • Etsi Jolla kaupasta Yandex.Store -sovellus ja asenna se puhelimeesi
  • Avaa Yandex.Store -sovellus
  • Seuraa ohjeita rekisteröityäksesi Yandexin palveluun. Jos kohtaat ongelmia, katso tämä kiertotie.

Android-sovellusten asentaminen Yandexin kaupasta

• Kirjauduttuasi Yandexin palveluun voit valita haluamiasi Android-sovelluksia
  • Kosketa sanaa 'Free' (ilmainen sovellus), lataa se ja asenna
  • Maksullisten sovellusten päällä on hintalappu. Kosketa hintalappua, ja lataaminen alkaa
  • Voit asentaa samalla tavalla niin monta sovellusta kuin haluat
  • Asennettujen sovellusten kuvakkeet näkyvät Jollan sovellusnäkymän lopussa.

Huomaa:  On myös muita Android-sovellusten jakelijoita. Lue tämä artikkeli.

TÄRKEÄÄ:
Huomaa, että jos luot tilisi suoraan puhelimen Yandex.Store-sovelluksessa, sinua pyydetään täyttämään tiedot salasanan palautusta varten. Käyttäjälle annetaan kaksi vaihtoehtoa, joko 1) turvakysymys tai 2) salaisen koodin lähetys SMS-viestillä puhelimeen. Sinun tulee valita vaihtoehto 1) eli turvakysymys, koska Yandex.Store-sovellus ei pysty lähettämään SMS-viestejä ulkomaisen maatunnuksen puhelinnumeroihin (esim. +358). Tämä on tunnettu ongelma, jonka Yandex korjaa.