Miten lähetän viestejä?

Jolla -

Miten lähetän viestin?

• Avaa Viestit -sovellus Kotinäkymäsi alareunasta.
  • Vedä näkymää alaspäin ja valitse vetovalikosta 'Uusi viesti'.
  • Kirjoita "Vastaanottaja" kenttään numero käsin, tai aloita kirjoittamaan osoitekirjastasi löytyvän yhteystiedon nimeä ja valitse ehdotuksista oikea TAI
  • Kosketa + -ikonia päästäksesi valitsemaan osoitekirjastasi vastaanottaja. Osoitekirja-näkymässä voit myös vetää näkymää alaspäin, ja valita "Näytä haku".
  • Koskettamalla yhteystiedon nimeä osoitekirjanäkymässä Jollasi valitsee tuon yhteystiedon, ja voit valita viestille useamman vastaanottajan. Oikessa yläreunassa Jolla näyttää, kuinka monta yhteystietoa on valittu. Pyyhkäise oikealle päästäksesi takaisin viestinkirjoitukseen.
  • Jos valitset kysyttäessä yhteystiedon puhelinnumeron, Jolla muuttaa viestin tyypiksi SMS. Jos valitset kontaktin pikaviestintä-tilin (esim. Facebook) niin viestin tyypiksi vaihtuu Chat/pikaviesti (IM).
  • Kun olet valinnut viestiisi kaikki haluamasi kontaktit, kirjoita viestisi viestikenttään (sen alussa lukee "Hei").
  • Kun olet valmis, lähetä viesti painamalla "Lähetä".