Miten vaihtelen tekstiviestien (SMS) ja Chat pikaviestien (IM) välillä?

Jolla -

Miten vaihtelen tekstiviestien (SMS) ja Chat pikaviestien (IM) välillä?

• Avaa Viestit -sovellus Kotinäkymästä. Ensimmäisessä näkymässä näet kaikki keskustelut ystäviesi kanssa, sekä tekstiviestit että Chat pikaviestit.
  • Avaa mikä tahansa näistä keskusteluista.
  • Koskettamalla tekstiä 'Vaihda tyyppi' voit vaihtaa Tekstiviestin ja pikaviestin välillä.
  • Tehtyäsi valintasi, kosketa viestikenttää ja kirjoita viestisi.
  • Heti kun viestikentässä on tekstiä, teksti 'Vaihda tyyppiä' muuttuu tekstiksi 'Lähetä'. Kun olet valmis, paina "Lähetä" lähettääksesi viestin.