Miten tuon yhteystietoja Henkilöt-sovellukseen?

Jolla -

Voit siirtää yhteystietosi Jollan osoitekirjaan eli Henkilöt-sovellukseen monella eri tavalla. Näet eri vaihtoehdot valikossa Asetukset > Sovellukset > Henkilöt.

Ohjattu tuonti

Tässä kohdassa puhelin ohjaa sinua askel askeleelta yhteystietojen siirtämisessä Henkilöt-sovellukseen. Ohjattu tuonti perustuu alla kuvattuihin menetelmiin.

Yhteystietojen siirtäminen toisesta laitteesta Bluetoothin avulla

Tänä vaihtoehto perustuu langattomaan yhteyteen Jollan ja toisen laitteen välillä. Onnistumisen edellytyksenä on, että molemmat laitteet tukevat samanlaista synkronisointiprotokollaa. Tämä vaihtoehto ei ehkä toimi kaikkien laitteiden tapauksessa.

Yhteystietojen siirtäminen SIM-kortilta

Ennakkovaatimukset:

• Olet siirtänyt edellisen laitteesi yhteystiedot SIM-kortille.

Yhteystietojen tuominen SIM-kortilta:

• Varmistu siitä että SIM-kortti on Jollassa.
  • Käynnistä Jolla, ja syötä PIN-koodi kysyttäessä.
  • Mene valikkoon Asetukset > Sovellukset > Henkilöt
  • Kosketa tekstiä “SIM-kortilta” otsikon "Tuo yhteystietoja" alla.
  • Yhteystiedot siirtyvät Jollan muistiin.
  • Tästä lähtien yhteystietosi näkyvät Henkilöt-sovelluksessa!

Yhteystietojen tuominen yhteystietotiedostosta (vCard-tiedostosta)

Jos sinulla on yhteystietojasi vCard eli .vcf -tiedostossa, voit tuoda yhteystietosi tästä tiedostosta Jollaasi. Siirrä .vcf-tiedosto minne tahansa Jollasi muistiin ("Phone Memoryyn" tai muistikortille), ja tee sitten seuraavalla tavalla:

1. Avaa Asetukset > Sovellukset > Henkilöt

2. Valitse sitten "Yhteystietotiedostosta"

3. Sinua pyydetään sitten valitsemaan laitteesi muistissa oleva .vcf tiedosto. Jos et näe tiedostoasi tässä näkymässä, kokeile sen siirtämistä Jollasi muistiin uudelleen ja varmista että tiedostosi on .vcf-muodossa (eikä esim. .cvs-muodossa).

Miten saan yhteystietoni .vcf -tiedostoon?

• Joillakin puhelimilla on mahdollista viedä osoitekirja laitteen muistiin. Usein muoto, mihin puhelimet vievät yhteystiedot ovat vCard eli .vcf -muoto
  • Jotkut pilvipalvelut, kuten esimerkiksi Contacts.Google.com, tukevat osoitekirjan viemistä .vcf-muotoon.
  • Lue lisää yhteystietojen tuomisesta .vcf-tiedostoina klikkaamalla tähän.

Yhteystietojen tuominen verkkopohjaisesta palvelusta (kuten Google ja Facebook)

Jolla tukee yhteystietojen siirtämistä useista verkkopohjaisista palveluista, kuten esimerkiksi Googlesta ja Facebookista

Verkkopohjaisen palvelun lisääminen:

1. Avaa Asetukset > Tilit

2. Vedä näkymää alaspäin, ja valitse vetovalikosta "Lisää tili". Valitse käyttämäsi palvelu listasta.

3. Sinua pyydetään hyväksymään tuon palvelun käyttöehdot, jonka jälkeen sinun pitää kirjautua sisään.

4. Sinun pitää sitten määritellä, mitä kaikkea haluat synkronoida lisäämästäsi palvelusta.

Tarvitsen lisää apua

Onnistuitko yhteystietojen siirtämisessä Jollaasi? Jos et, lue tämä!