Miten muodostan Bluetooth-yhteyden toiseen laitteeseen?

Jolla -

Bluetooth on langaton yhteys, jonka yli on helppo jakaa valokuvia, yhteystietoja sekä muita tietoja puhelimestasi. Jos sinulla on langattomia lisälaitteita kuten kuulokkeita tai kaiuttimia, ne käyttävät mitä todennäköisimmin Bluetooth-yhteyttä.

Bluetooth yhteyden käyttöön ottaminen Jollallasi:

• Valitse "Asetukset" > "Järjestelmä"
  • Otsikon ‘Yhteydet’ alla napauta valintaa "Bluetooth"
  • Napauta Bluetooth päälle.
  • Kun Bluetooth on asetettu päälle laitteellasi, näet...:
    • Laitteesi nimen, joka näkyy muille Bluetooth-laitteille (voit muuttaa tätä nimeä)
    • Laitteesi näkyvyyden muille laitteille.
  • Kun sinulla on Bluetooth päällä, voit etsiä muita laitteita jotka on asetettu näkymään sinulle.

Näkyvyydesta yleisesti:

• Kun laitteen näkyvyys on asetettu päälle, Jollasi näkyy kaikille lähistöllä oleville Bluetooth laitteille kaikkialla missä olet, jatkuvasti.
  • Kun laitteen Näkyvyyden asettaa kohtaan "Ei käytössä", mitkään muut laitteet eivät voi nähdä laitettasi.
  • Voit myös asettaa laitteesi näkyväksi vain hetkelliseksi (3 tai 15 min). Tämä on kätevää tilanteita varten, jolloin tarvitset Bluetooth-yhteyttä vain hetken ja kun olet valmis se sammuu automaattisesti vaikket sammuttaisi sitä.

Miten parittaa laitteet Bluetooth-yhteydellä:

Huom.: Ennenkuin aloitat Jollan parittamisen toisen laitteen kanssa, on hyvä ajatus tarkistaa toisen laitteen ohjekirjasta, miten siellä neuvotaan asettamaan toinen laite parittamistilaan. Useimmiten käytäntö on, että suljetun laitteen virtakytkintä tulee painaa pohjassa niin kauan, että merkkivalo alkaa vilkkua nopeasti.

Laiteparin muodostaminen:

Valitse "Asetukset" icon-launcher-settings.pngja sitten "Järjestelmä"

• Otsikon ‘Yhteydet’ alla, valitse "Bluetooth"
  • Napauta palloa aktivoidaksesi Bluetooth
  • Vedä näkymää alas päin, ja valitse vetovalikosta "Etsi laitteita"
  • Pian näet listan kaikista laitteista, joihin voit yhdistää Jollasi
  • Valitse listasta laite johon tahdot yhdistää
  • Jollasi pyytää sinua Hyväksymään yhteyden
  • Bluetooth-yhteyden pitäisi nyt olla muodostunut laitteidesi välille
  • Kun et tarvitse enää Bluetooth-yhteyttä, voit napauttaa sen pois päältä myös Asetuksien suosikeistasi.

Ongelmatapauksissa

• Käynnistä sekä Jolla että toinen laite uudelleen
  • Jos toinen laite on sillä tavalla älykäs, että se pystyy pitämään useita Bluetooth-laitteita yhtä aikaa, voi olla tarpeen poistaa jokin enstisistä laitteista tai jopa kaikki niistä. Ääritapauksissa voi olla tarpeen palauttaa laitteen Bluetooth tehdasasetuksiinsa. Kokeile Jollan parittamista näiden toimenpiteiden jälkeen uudelleen-