Miten paritan Jollani Bluetooth-laitteen kanssa?

Jolla -

Huom: Kun aloitat Jollasi ja toisen laitteen parittamisen, tarkista toisen laitteen ohjekirjasta, miten parittaminen tapahtuu. On yleistä, että lisälaitteissa kuten kuulokkeissa ja kaiuttimissa tämä tapahtuu siten, että laitteen ollessa sammutettuna virtakytkintä pitää painaa niin pitkään pohjassa, että sen merkkivalo alkaa vilkkua nopeasti (yleensä sinisen värisenä). Tällöin lisälaite on paritettavassa tilassa.

Laitteiden parittaminen:

Valitse Asetukset  icon-launcher-settings.png

• Sitten kosketa "Järjestelmä"
  • Valitse "Bluetooth" [#] otsikon "Yhteydet" alla
  • Aktivoi Bluetooth napauttamalla valopalloa tekstin 'Bluetooth' edellä. Muuta laitteen nimi, jos haluat
  • Valitse vetovalikosta "Etsi laitteita"
  • Pian näet listan kaikista lähettyvillä olevista laitteista, joihin voit yhdistää
  • Valitse yhdistettävä laite listasta otsikon "Muita laittteita lähistöllä" alta
  • Jolla pyytää sinua hyväksymään yhteyden muodostamisen laitteiden välille. Jollasi ja yhdistettävän laitteen tulee näyttää samaa 6-numeroista koodia (jos toisessa laitteessa on näyttö).
    -Hyväksy yhteys, jos koodit täsmäävät.
  • Päätä, haluatko näiden laitteiden aina yhdistyvän automaattisesti. Muussa tapauksessa joudut liittämään ne tässä valikossa joka kerta uudelleen.
  • Bluetooth-yhteyden pitäisi olla nyt aktiivinen. Toinen laite näkyy nyt otsikon "Pariksi liitetyt laitteet" alla. Pidä sormeasi laitteen nimen päällä, kunnes valikko ilmestyy. Se näyttää, mitä toimenpiteitä voit tehdä liitetylle laitteelle.

-          Kun olet valmis, voit sulkea Bluetooth-yhteyden käyttäen Asetukset Suosikkien Bluetooth-kytkintä.

[#] Voit tehdä Bluetoothista yhden asetussuosikeistasi pitämällä sormeasi tämän sanan päällä. Suosikit näkyvät Asetukset-valikon yläosassa, jossa niitä on helppo laittaa päälle ja pois.

Ongelmien ratkaisua

Jotkin älykkäät laitteet (joissa on näyttö ja näppäimiä) pystyvät myös käynnistämään parituksen. Tämä saattaa auttaa, jos puhelimesta käynnistetty paritus ei onnistu. Muista ennen yritystä asettaa Jollan "Näkyvyys" arvoon "Käytössä" Bluetooth-valikossa, jotta toinen laite voisi löytää Jollan.
Jos paritus jatkuvasti epäonnistuu, käynnistä sekä Jolla että toinen laite uudelleen. Yritä taas.