Mikä on "The Other Half"?

Jolla -

The Other Half (TOH) on älykuori, joka on suunniteltu muuttamaan Jolla laitteesi ulkonäköä ja äänimaailmaa.

Sinun tarvitsee vain kiinnittää kuori puhelimeen, ja laitteesi graafinen ilme sekä äänimaailma, toisin sanoen Tunnelma muuttuu dramaattisesti.

Jokainen erivärinen The Other Half tuo puhelimeesi oman Tunnelmansa.

The Other Halfit ovat näppäriä kuoria - vaihdellessasi niiden välillä tunnelmat vaihtuvat saumattomasti.

The Other Halfin käyttöönotto

Esivalmistelut:

1. Asenna Jolla-tili puhelimeesi
Jotta saisit TOH:in sisällön käyttöösi, sinulla pitää olla Jolla-tili asennettuna puhelimeesi. Jos et ole varma onko sinulla Jolla-tiliä puhelimessasi, voit tarkistaa asian menemällä Asetukset > Tilit. Lue lisää Jolla-tilistä ja sen lisäämisestä täältä.

2. Yhdistä Jolla internetiin
Ennen TOH:in liittämistä laitteeseesi, varmistu siitä että Jollallasi on toimiva internet-yhteys.

The Other Half -sisällön aktivoiminen

1. Kiinnitä The Other Half -kuori puhelimeesi.
2. Odota hetkinen. Laitteesi pitäisi värähtää, siitä pitäisi kuulua ääni ja ruudulle pitäisi ilmaantua asennusikkuna.

Asennusikkunassa on (+) –symboli. Sitä painamalla lataat ja aktivoit kuoren Tunnelman.

Valmista tuli!

- - -

Jos ilmenee ongelmia, lue tämä.

Asennettujen Tunnelmien tarkasteleminen

Nähdäksesi laitteellesi asennetut Tunnelmat avaa valikko "Galleria > Tunnelma".

Klikkaa tätä ja lue lisää Tunnelmien hallinnasta.