Kuinka asennan sovelluksen Jollan kaupasta?

Jolla -

Ennakkovaatimus:

Tarvitset Jolla-tilin voidaksesi käyttää Jolla Kauppaa.

Sovelluksen etsiminen

• Avaa Kauppa nähdäksesi, mitä sovelluksia on saatavana. Pääsivu näyttää esimerkkejä sovelluksista ja niiden kommenteista
  • Voit etsiä sovelluksia nimen perusteella käyttämällä pääsivun alasvetovalikon toimintoa ’Etsi’
  • Aivan tämän sivun yläosassa näet vaihdellen joko "Keskeisiä sovelluksia Jollalta" tai "Jollan suosittelema".
  • Kokoelma "Keskeisiä sovelluksia Jollalta" sisältää Jollan tekemiä SailfishOS-sovelluksia, joita saatat haluta asentaa
  • Tästä alaspäin näet sovelluksia luokiteltuna aktiivisen kommentoinnin, uutuuden ja suosion mukaan.
  • Sivun alaosassa näet karkean luokittelun sisällön perusteella (englanninkielinen, valitettavasti): Apps (Ohjelmat), Games (Pelit), Jolla (Jollan tuottamat) ja Marketplaces (Sovelluskaupat), joka viittaa Android-sovelluksia jakeleviin sovelluskauppoihin (esim. Aptoide)
  • Voit koskettaa kutakin luokitteluotsikkoa, ja puhelin esittelee siihen kuuluvat sovellukset. Palaa takaisin päävalikkoon pyyhkäisemällä näyttöä oikealle.

Sovelluksen asentaminen

• Kun näet kiinnostavan sovelluksen, kosketa sitä niin Jolla näyttää sinulle tietoja siitä
    • Näytön yläosasta näet, onko kyse SailfishOS-sovelluksesta vai Android-sovelluksesta. Sen vieressä kerrotaan, montako kertaa ko. sovellus on asennettu ja kuinka monta suositusta (peukkua) se on saanut.
    • Seuraavaksi on lyhyt kuvaus sovelluksen tarkoituksesta. Koskettamalla kolmen pisteen kuvaketta saat lisää tietoa. Näiden jälkeen seuraa yleensä joukko kuvia sovelluksesta.
    • Alimpana tässä näkymässä on kommenteja sovelluksen käyttäjiltä sekä paikka kirjoittaa omia kommenttejasi. Huomaa, että käyttäjätunnuksesi liitetään kommenttiin
    • Jos sinulla ei vielä ole tätä sovellusta, voit asentaa sen hakemalla komennon 'Asenna' vetovalikosta. Puhelin hakee sovelluksen ja asentaa sen
    • Jos sinulla on jo ko. sovellus asennettuna, silloin vetovalikosta löytyykin komento sen poistamiseksi.
  • Voit tarkastella asentamiasi sovelluksia käyttämällä pääsivun alasvetovalikon toimintoa ’Omat sovellukset’.