Jolla-tili: tietoa, ohjeita sekä ratkaisuja ongelmatilanteisiin

Jolla -

Tämän artikkelin avulla opit mihin kaikkeen Jolla-tiliä käytetään, miten kirjaudut sisään olemassa olevalla tilillä tai luot kokonaan uuden Jolla-tilin laitteellasi. Opit myös kadonneen Jolla-tilin käyttäjätunnuksen ja salasanan palauttamisesta.

SISÄLLYS

1 Yleistä

2 Jolla-tilin lisääminen laitteeseesi
2.1 Olemassa olevalle tilille kirjautuminen
2.2 Uuden Jolla-tilin luominen

3 Videot

4 Oletko unohtanut käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi?

5 Ongelmia ladata sovelluksia ja/tai järjestelmäpäivityksiä?

1 Yleistä

Jolla-tili tarvitaan seuraaviin asioihin:

• Sovellusten ja niiden päivitysten lataamiseen Jolla Kaupasta
  • Sailfish OS järjestelmäpäivitysten lataamiseksi
  • Laitteeseesi kiinnitetyn The Other Half -takakannen tunnelman asentamiseksi.

Tämän lisäksi laitteellasi käytettävä Jolla-tili on tilisi yhteisösivustollemme https://together.jolla.com.

Seuraavat palvelut ovat erillisiä tässä artikkelissa kuvatusta Jolla-tilistä:

2 Jolla-tilin lisääminen laitteeseesi

• Avaa valikko Asetukset > Tilit
  • Ota alasvetovalikosta "Lisää tili"
  • Kosketa kohtaa "Jolla". Alla oleva näkymä ilmestyy:

Myöhemmillä Sailfish OS versioilla yllä näkyvä ruutu on tämän näköinen:

2.1 Olemassa olevalle tilille kirjautuminen

Jos sinulla on Jolla-tili jo luotuna, valitse vaihtoehto "Kirjaudu sisään". Jos et ole varma tilistäsi, voit yrittää virkistää muistiasi kokeilemalla kirjautumista tilille osoitteessa https://account.jolla.com/

• Kosketa kohtaa "Kirjaudu sisään"
  • Kirjoita käyttäjätunnuksesi (ei sähköpostiosoitetta) ja salasanasi
  • Vahvista kirjautuminen koskettamalla yläkulman kohtaa "Hyväksy".

Jos kirjautuminen ei onnistu, voit pyytää meiltä uutta salasanaa ja muistutusta käyttäjätunnuksestasi. Lue tästä lisää täältä.

2.2 Uuden Jolla-tilin luominen

Jos sinulla ei vielä ole Jolla-tiliä ollenkaan olemassa, valitse vaihtoehto "Luo tili".

• Kosketa kohtaa "Luo tili"
  • Kirjoita uusi käyttäjätunnus (ei sähköpostiosoitetta) ja salasana kahteen kertaan
  • Kosketa 'Hyväksy' oikeassa yläkulmassa

• Kirjoita henkilötiedot
    - osa tiedoista ei ole pakollisia (puhelinnumero, oikea syntymäpäivä)
    - punainen teksti tarkoittaa virheellistä tietoa
  • Kosketa 'Hyväksy' oikeassa yläkulmassa
  • Vahvista kirjautuminen koskettamalla yläkulman kohtaa "Hyväksy".

Tilisi on nyt valmis. Voit nyt käyttää Jollan Kauppaa.

3 Videot

Alta löydät videoklipit, joissa näytetään olemassa olevan tilin lisääminen Jolla-laitteeseen, sekä uuden Jolla-tilin luonti. Videot luotiin nykyistä versiota varhaisemmalla SailfishOS versiolla, joten videossa näkyy pieniä eroavaisuuksia valikkojen ulkonäössä. Laitteensa tehdasasetuksille palauttaneet käyttäjät voivat kuitenkin hyötyä videoista lisätessään tiliään laitteelleen varhaisemmalle Sailfish OS versiossa.

Olemassa olevan Jolla-tilin lisääminen Jolla-laitteeseen

tästä.

Uuden Jolla-tilin luominen Jolla-laitteella

Lataa video koneellesi tästä.

4 Unohditko käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi?

Mikäli käyttäjätunnuksesi ja/tai salasanasi ovat hukassa tai et ole varma mitkä ne olivat, voit pyytää meiltä uutta salasanaa.

Pyydettäessä ilmoita se sähköpostiosoite, jolla loit Jolla-tilisi. Saat uuden salasanan sekä muistutuksen käyttäjätunnuksestasi tähän sähköpostiosoitteeseen.

5 Ongelmia ladata sovelluksia ja/tai järjestelmäpäivityksiä?

Pyydämme sinua lukemaan tämä artikkelin.