Miten nauhoitan videon?

Jolla -

Kuvataksesi videokuvaa Jollallasi tee näin:

1. Avaa Kamera -sovellus.
2. Oletusarvoisesti sovellus avautuu Kameratilaan. Napauta kameran kuvaa ruudun ylälaidassa.
3. Napauta videokameran kuvaa  kamera-ikonin alla vaihtaaksesi kameran videonkuvaustilaan.
4. Pyyhkäise ylöspäin piilottaaksesi asetukset ja päästäksesi takaisin etsinkuvaan.
5. Paina laukaisinpainiketta   take_picture.png  ja aloita kuvaaminen!

Videotilassa voit säätää melkein kaikkia samoja asetuksia kuin Kameratilassa. Lue lisää Kameran asetuksista täältä.

Huomaa

• Videokuvaustila jää päälle sulkiessasi kameran, ellet nimenomaisesti laita kameraa takaisin valokuvatilaan.
  • Videokuvausta ei voi käynnistää äänenvoimakkuusnäppäimillä.