Miten muokkaan kuviani?

Jolla -

Kuvan muokkaaminen

• Avaa "Galleria"
  • Valitse "Kuvat"
  • Valitse esikatselunäkymässä kuva, jota haluat muokata, ja napauta sitä.
  • Kuva aukeaa puolen näytön kokoisena yhdessä jakovalikon kanssa (jos kuva on koko näytön kokoinen, kosketa sitä saadaksesi jakovalikon näkyviin).
  • Vedä näkymää alaspäin ja valitse vetovalikosta "Muokkaa"
  • Voit nyt valita joko "Kierrä" tai "Rajaa".

1) Kierrä

• Valitsemalla "Kierrä" voit kiertää kuvaa
  • Valitse "kierrä vasemmalle" tai "Kierrä oikealle". Näet tuloksen heti oheisessa kuvassa.
  • Kun olet kiertänyt kuvan haluamaasi asentoon, pyyhkäise näyttöä vasemmalle tai kosketa 'Hyväksy'-painiketta oikeassa yläkulmassa muutoksen tallentamiseksi.
  • Laitteessasi on nyt uusi versio kuvastasi. Alkuperäinen kuva on ennallaan.
  • Pyyhkäise näyttöä oikealle päästäksesi takaisin alkuperäisen kuvasi puolennäytön näkymään.

2) Rajaa

• Kun valitset "Rajaa", näet alkuperäisen kuvasi rajausaukon kautta.
  • Kosketa kuvaa, niin näet rajausvalikon (eri kuvasuhteita ja eri käyttötarkoituksia): alkuperäinen, neliö, profiilikuva, tunnelma, 3:4 ja 4:3.
  • Valitse yksi rajausvaihtoehdoista ja kokeile sitä kuvaasi. Liikuta kuvaa niin, että sopiva osa siitä näkyy aukon kautta. Voit myös kokeilla nipistyselettä kuvan lähentämiseksi ja loitontamiseksi.
  • Kun olet valinnut sopivan rajauksen, kosketa kuvaa päästäksesi takaisin näkymään, jossa on rajausvalikko. Rajaussuunnitelmasi näkyy oheisena kuvana.
  • Voit nyt joko Hyväksyä tai Peruuttaa rajauksen käyttäen yläkulmien vastaavia painikkeita.
    Huom: Jos valitsit profiilikuvan, Jolla avaa suoraan puhelinluettelon, jossa voit heti käyttää rajattua kuvaasi yhteen kontakteistasi.
  • Jos päätit hyväksyä rajauksen, laitteessasi on nyt uusi versio kuvastasi. Alkuperäinen kuva on ennallaan.
  • Rajattu kuvasi näkyy nyt puolennäytön näkymässä Muokkaa-valikon kanssa. Voit palata takaisin alkuperäiseen kuvaasi pyyhkäisemällä näyttöä oikealle.