Miten jaan kuvia?

Jolla -

Kuvien jakaminen:

• Avaa "Galleria"
  • Valitse "Kuvat"
  • Valitse esikatselunäkymästä kuva, jonka haluat jakaa, ja napauta sitä.
  • Näet nyt jakovalikon ja kuvasi puolen näytön kokoisena. Jos kuva peittää koko näytön, kosketa sitä, ja jakovalikkokin ilmestyy.
  • Valitse, millä tavalla haluat jakaa kuvan. Voit jakaa kuvan esim. Bluetoothilla, sähköpostilla, multimediaviestinä (MMS) tai sosiaalisen median kautta (riippuen puhelimessa olevista tileistäsi) Tästä näkymästä voit myös lisätä uuden tilin, jolla jakaa kuva.