Miten näen kuvani?

Jolla -

Kuvien katselu Galleriassa

• Avaa Galleria. Se näyttää kaikki laitteessasi olevat valokuvat, myös SD-kortilla olevat kuvat (jos kortti on laitteessa)
  • Kun napautat kohtaa "Kuvat" (engl. "Photos"), pääset esikatselunäkymään missä näet kaikki kuvasi.
  • Esikatselunäkymässä voit selata pikkukuvia vetämällä sormeasi ylöspäin ja alaspäin.
  • Napauta yksittäistä kuvaa nähdäksesi sen puolen näytön kokoisena. Jakovalikko näkyy näytön toisessa puoliskossa.
  • Napauta puolikaskuvaa niin se suurenee koko näytön peittäväksi. Seuraavat napautukset muuttavat näkymää puolinäytön ja kokonäytön välillä.
  • Kun olet avannut kuvan kokonäyttöön, voit selata kuvia pyyhkimällä näyttöä vaakasuunnassa. Voit pitää laitetta pysty- tai vaaka-asennossa.
  • Voit selata kuvia myös puolennäytön tilassa pyyhkimällä kuvapuoliskoa vaakasuunnassa.
  • Pyyhkäise jakovalikko oikealle niin pääset takaisin esikatselunäkymään (vai kosketa vasemman yläkulman puolikas-LEDiä). Pyyhkäise esikatselunäkymää oikealle päästäksesi takaisin Gallerian pääkansionäkymään.

Esimerkkikuvasarja 1: Laite pystyasennossa: kansiot, esikatselu, puolinäyttö, kokonäyttö.

Esimerkkikuvasarja 2: Laite vaaka-asennossa: puolinäyttö, kokonäyttö