Miten linkitän yhteystietoja?

Jolla -

Jotkut yhteystiedot saattavat näkyä useaan kertaan osoitekirjassasi Henkilöt -sovelluksessa. Ei hätää, voit yhdistää nämä yhteystiedot "linkittämällä" ne:

1. Avaa Henkilöt -sovellus

2. Avaa sen henkilön yhteystietokortti, jonka haluat linkittää toiseen yhteystietoon.

3. Valitse ylhäältä löytyvästä vetovalikosta "Linkitä"

4. Jolla yrittää arvata, mihin kontaktiin haluat linkittää yhteystiedon, valitse oikea listasta

5. Jos Jolla ei löytänyt yhteystietoa johon halusit linkittää valitsemasi yhteystiedon, valitse vetovalikosta "Lisää muita linkkejä"